Het volstrekt normale, absoluut niet racistische Nederland van nu

In dit land met de voortdurend schaterlachende premier en zijn corrupte partijgenoten, die de PVV een volstrekt normale partij vinden, is het al zover gekomen dat een bericht als dit mij niet meer schokt:

Het overkwam Ako Ahmed (21) en Mehmet Dogan (32) tijdens hun zoektocht naar werk. Ahmed solliciteerde als afwasser bij Hotel Bergse Bossen in Driebergen maar ze hadden al iemand gevonden, zeiden ze. De volgende dag sollicteert zijn beste vriend Joppe van Nimwegen en hem willen ze wel ontmoeten. Dogan mocht eerst niet op sollicitatiegesprek komen bij Yacht, maar wel toen hij een Nederlandse naam boven zijn cv zette. Twee duidelijke vormen van discriminatie, oordeelde het College voor de Rechten van de Mens vorige week. (NRCQ)

Het is ook het land waar men momenteel een voorkeur lijkt te hebben voor een kabinet van VVD, CDA en D66, kneiterrechts dus. Veel succes Nederlanders, met jullie tokkiementaliteit en grenzeloze asocialiteit. Tot ziens in de bijstand of na je pensioen, als je eigen land wegbezuinigd blijkt te zijn door de extreem-neoliberalen.