Het volk dat niet gehoord wordt wil Sylvana Simons verkracht zien

Dit wordt een groot thema bij die onvervalste carnavalsgein, hoewel dit door een zich noemende Sinterklaas ten gehore wordt gebracht. Het Bezorgde Burgerdom dat zijn Cultuur bedreigd ziet door de politiek-correcte elite en dat nodig een stem moet krijgen bij de Publieke Omroep smult er bij: Sylvana zeurt en wie zeurt… en ja hoor, “daar moet een piemel in”.
42 jaar geleden kon er met succes een klacht ingediend worden tegen Pierre Kartner, zich noemende Vader Abraham, vanwege “Wat doen we met die Arabieren hier”. Het verhaal over die klacht wordt door de onbegrepen witte zielepoten nu verdraaid tot bedreiging, reden om het lor uit de handel te nemen en die arme Abraham moest onderduiken. Verzetsheld voor Pim en Geert lang tevoren (Pim was toen nog links).
Dat ding staat op Youtube en het zal daar wel blijven staan, de miskende artiest vindt het ongetwijfeld allang best zo.

Om te illustreren dat zwarte piet natuurlijk niet racistisch is heeft een van de Telegraafomroepjes op onze kosten dit uitgezonden. Gesellig, en wie gaat er een klacht indienen? Overwegingen om geen link te leggen naar dit Trumplied lopen stuk op het gegeven dat er binnen een week meer dan driehonderdduizend bezorgde burgers hebben gekeken.