Het verval 2

Er zijn mensen die zich druk maken om het druk maken omdat anderen zich druk maken over anderen die zich druk maken om andere mensen. Ik vraag me soms af waar die mensen zich druk over maken.

Wat mij vooral opgevallen is, is dat de druktemakers heel hard schreeuwen, de ander wegzetten als inferieur daarmee de ander proberen te ontmenselijken, weg te zetten als beest, crimineel, aap. Dat mag gewoon gezegd worden tegenwoordig. Een Marokkaan is een Riffie, ook wel bekend als een rifaap. Een Arabier is een geitenneuker. Een Turk is eerwraker, een loverboy. Een neger is een lui en doet nooit wat voor zn geld, een Indo mag je dan weer geen pinda noemen. Vrijheid van meningsuiting ofzo……

De zelfbewuste vrouw is een hoer, de man die hetzelfde doet is homo. De Jood die zelfbewust is moet kapot en heeft het extra zwaar, ondanks dat een partij zegt voor hen op te komen. Een lul is een homo. Een klootzak is een autorijder. Als je andere schoenen aan hebt ben je niet welkom, als je verkeerd kijkt wordt je op je smoel geslagen. Als je een matje heb krijg je respect, als je een muts draagt ben je dan weer verdacht. Als ik een dikkere auto rijd verdien ik een bloedneus.  Als jij je afval te vroeg buiten zet mag ik je een godsgloeinde moker geven. Als jij een bekende van mij aanspreekt mag ik dat aanzien als een aanval op mij. Als jij je hond uitlaat mag ik naar je schreeuwen. Zo tot zover de verloedering…..

3 gedachten over “Het verval 2”

 1. Tibaert Schreef:

  @ Sjef:
  Meer de geest van de vrijbuiter, je niet voor een karretje laten spannen. Beetje dwars zijn ook.
  In Nederland is weinig moed nodig om voor je mening uit te komen. Laten we dat vooral proberen te houden zo. En zo bezien is Nederland, nog, een alleraardigst land. Of word ik nu een beetje sentimenteel?

  In mijn situatie slaat het vaak door en dan is de roverheid niet vrind’lijk . Ik heb eb daardoor een haat relatie met dien overheid, he alee. Nogmaals durf is een groot groot goed, maar dat weet de overheid wel uit je te slaan.

 2. Sjef Schreef:

  In mijn situatie slaat het vaak door en dan is de roverheid niet vrind’lijk . Ik heb eb daardoor een haat relatie met dien overheid, he alee. Nogmaals durf is een groot groot goed, maar dat weet de overheid wel uit je te slaan.

  Gewoon volharden is het beste voor iedereen. 😆 😎 😆

Reacties zijn gesloten.