Het psychiatrische geval Wilders

De door de Horowitz-club gesubsidieerde haatsekte van de aan Kim Holland’s porno verslaafde Donald Duckplaatjes kijkende wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar die naar eigen zeggen geen fuck geeft om hetgeen honderdduizenden mensen in dit land voelen, staat pal voor ‘onze vrouwen’:

“Onze grenzen moeten dicht voor alle asielzoekers en immigranten uit islamitische landen”, stelt Wilders in de video. “Maar zolang dat niet gebeurt, stel ik voor dat we alle mannelijke asielzoekers opsluiten in de asielzoekerscentra.” Wilders wil dat asielzoekerscentra gesloten instellingen worden ‘zodat geen enkele mannelijke asielzoeker nog de straat op kan’. “En zodat onze vrouwen worden beschermd.”

Bron

Ten eerste: De vrouwen in Nederland of waar ook ter wereld zijn niet ‘onze vrouwen’ maar vrouwen.
Fascisten mogen wel denken dat mensen bezit kunnen zijn van andere mensen, de werkelijkheid is gelukkig anders en de meeste mensen zijn daar niet ongelukkig over.
Maar voor tuig dat terugverlangt naar de dagen van de Apartheid en Hitlers Derde Rijk, kan ik me voorstellen dat zoiets moeilijk te bevatten is.

Ten tweede: Gezien hebbende hoe het leger aanhangers van Den Lijder gisteren in Apeldoorn een mevrouw mishandeld heeft en door de stad trok onder het joelen van ‘daar moet een piemel in’ en voorts overwegende dat een en ander zo langzamerhand schering en inslag is in Nederland, lijkt het mij een goed idee Wilders en zijn aanhang voorlopig op te bergen in een gesloten instelling om ze enige lesjes beschaving, mensenrechten en fatsoen bij te brengen.
Zien we daarna wel verder.

Ten derde: In dit land worden voor zover ik weet alleen mensen opgesloten na een telefoontje door de AIVD en vluchtelingen van wie de staatssecretaris het in het belang van de economie en verder historisch noodzakelijk vindt ze terug te sturen naar de hel waar die mensen vandaan kwamen.
Dat is al onuitsprekelijk veel meer dan een beschaafd mens verdragen kan.

Onlangs verweet de voormalige burgemeester van het PVV-oord Almere, Annemarie Jorritsma die thans in de Eerste Kamer zit voor de VVD, de ‘media’ wat zij noemde ‘het uitvergroten van angst.’
Dit naar aanleiding van de hysterie in de meeste media over wat er in Keulen gebeurd zou zijn terwijl nog steeds niemand precies weet wat er eigenlijk aan de hand was.
Die kritiek op de opruiende praktijken van de ‘media’ kwam mevrouw Jorritsma op het volgende te staan waarbij we eerst de ‘aftrap’ zien door het haatblog dat mensen uitscheldt voor ‘rifapen’:

2016-01-18 Jorritsma

en dan duurt het niet lang of we zien alweer een fascist onder zijn steen vandaan kruipen en zijn innerlijke beschaving etaleren:

2016-01-18 Jorritsma 2

Misschien dat aardige meneren en mevrouwen in witte jassen in een veilige en beschermde omgeving nog iets kunnen doen voor de geblondeerde haataap en zijn tokkie-aanhang.
Fascisme, racisme en seksisme zijn geen ‘vrijheid van meningsuiting’ maar delicten.
Komt dat tuig er met mijn voorstel nog goed vanaf.

1 gedachte over “Het psychiatrische geval Wilders”

  1. Pingback: Geachte heer Kraanen, hulde maar wat doet u eigenlijk nog bij de VVD? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.