“Het kan mij niet schelen wat ze misschien weten”

Wat een openbaring! Het origineel van een merkwaardig gospelachtig nummer dat ik tot nu toe (en daar zal ik niet alleen in staan) van de Byrds en de Doobie Brothers ken. Het heeft stomp, gezien het intro zou het zo de Northern Floor op kunnen in het Sacred Dance-kwartiertje.

Jesus is just alright with me, Jesus is just alright, oh yeah
Jesus is just alright with me, Jesus is just alright
I don’t care what they may know
I don’t care where they may go
I don’t care what they may know
Jesus is just alright, oh yeah
Jesus is just alright

I don’t care what they may say
I don’t care where they may do
I don’t care what they may say
Jesus is just alright, oh yeah
Jesus is just alright
Jesus is just alright


Jesus is just alright, Art Reynolds Singers, 1966.
Een van de zangeressen heet Thelma Houston.