Het is officieel: rechts ipv links blijken potverteerders

Nou hèhè, de Main Stream Media hebben ein-de-lijk ook eens door wat zinnig bloglezend Nederland al járen weet, en wat wij hier ook al eens genoemd hebben, namelijk dat het absoluut niet de linkse regeringen zijn die potverteren maar veeleer de centrumrechtse kabinetten met CDA en VVD, zo lezen we nu dan in het NRC.

Ook in deze kwestie heeft onze premier Mark Rutte voor de laatste verkiezingen dus nog eens blijk gegeven van zijn voor een afgestudeerd historicus werkelijk verbijsterend gebrek aan historisch besef, met zijn vullingsplijtende, en waarschijnlijk achtendertig keer voor de spiegel gerepeteerde, ‘grap‘ over links en dat je die niet de Sahara moest laten beheren omdat dan het zand zou opraken.

2 gedachten over “Het is officieel: rechts ipv links blijken potverteerders”

  1. ” Ook in deze kwestie heeft onze premier Mark Rutte voor de laatste verkiezingen dus nog eens blijk gegeven van zijn voor een afgestudeerd historicus werkelijk verbijsterend gebrek aan historisch besef, ..”

    Zouden we de hypothese niet moeten onderzoeken of sommige diploma’s vriendschappelijk worden aangeboden zodat mensen erna lekker zouden kunnen pronken dat ze ooit op het universiteit hebben gezeten? 🙂

Reacties zijn gesloten.