Het is officieel: Nederland wordt geregeerd door de onderbuik

De polder bij Eemnes is de eerste no-go area geworden voor Marokkanen of in elk geval voor mensen met (zoals dat heet in dat programma ‘Opsporing verzocht’ dat al jaren aan racial profiling doet) ‘een tintje.’
Het officiële overheidsorgaan dat volgens haar taakstelling moet toezien op naleving van de wet en die desnoods moet afdwingen, de politie, vindt het prachtig.
Want na deze gebeurtenis,  die plaatsvond  nog geen week nadat Nederland in het  CERD-rapport op haar donder kreeg van de VN vanwege racial profiling door de politie, meldt deze laatste – alsof het de normaalste zaak van de wereld is – over de actie van die boerenkinkels het volgende:

Het was in hun ogen gewoon verdacht. Het is vaak een onderbuikgevoel, maar wij vonden ook: die hebben daar niets te zoeken.’

Bron

racism index
Foto: dykn.com

Afgaan op de onderbuik is dus nu de norm als het aan de overheid ligt. Dat vermoeden hadden wij bij Krapuul reeds een tijdje.
Dit is dus wat in navolging van Dinges lieden als Lodewijk Asscher met hun voortdurende stemmingmakerij jegens Marokkanen en Turken teweeg hebben gebracht.
Niet alleen zij. Een hele schare politici en vrijwel alle media zijn dagelijks vol enthousiasme bezig ‘de ander’ te framen, te belasteren en belachelijk te maken.
Daarbij op social media geholpen door een legioen tokkies met tijd teveel en zinvolle vrijetijdsbesteding te weinig,  die zich dan maar te buiten gaan aan fantasieën betreffende het vergassen en verbranden van ‘die ander.’
Boer Evert Overveem kan dan wel beweren dat racisme geen rol speelt en dat het allemaal niet persoonlijk bedoeld is jegens die mensen die door hem en de rest van dat tuig wederrechtelijk van hun vrijheid zijn beroofd, maar dat is natuurlijk cynische flauwekul.
Net zulke cynische flauwekul als wanneer een Dinges (wiens strafproces uitgesteld is tot het verkiezingsjaar 2016) beweert niets persoonlijks te hebben tegen moslims.
Of wanneer Adolf Eichmann…u snapt mijn punt.

What’s next? De bordjes  met daarop de tekst ‘joden niet gewenscht’ maar weer van zolder halen ten einde die  in parken, in theaters, zwembaden, cafés en aan de randen van gemeentes neer te zetten? Uiteraard nadat ‘joden’ is vervangen door ‘Turken’, ‘Marokkanen’ of wat ook maar van toepassing is.
Het fascisme is in Nederland nooit weg geweest. En ditmaal is er niet eens een bezettingsleger voor nodig om het nieuw leven in te blazen.
Dat doen Asscher, de politie en een stel boerenkinkels wel.