Het geniepige antisemitisme van de hofideoloog van Wilders

3668149e-121b-4521-8792-04f2989b2006_buttheadRené van Praag heet de uitgever die zich gewaagd heeft aan het nieuwe meesterwerk van de Alfred Rosenberg van de Wildersstichting. De schrijver kan zich hiermee bij voorbaat gedekt wanen maar dat krediet zal ik hem niet verlenen.

(H)et is Bosma te doen om de nieuwe apartheid. De intolerantie van het ANC, de organisatie waarmee Nederland toch al decennia ‘madly in love’ is. Bosma weet waarom. Het is de ideologie van het multiculturalisme. Aangehangen door Ed van Thijn, Freek de Jonge, Jacques Wallage en al die andere linkse gelijkhebbers.

Op het omslag van het boek prijkt oud-politicus Ed van Thijn, ach, hoe toevallig. Net als Wallage en de echtgenoot van Hella Asser. Volkomen willekeurig gekozen doelwitten als landverraders.

Ziehier het altijd even geniepige en door een medium als de Volkskrant, waar men bijkans klaarkomt bij de praatjes van Bosma, die immers zo duidelijk tegen apartheid zegt te zijn, niet gesignaleerde antisemitisme.
Van Thijn, De Jonge en Wallage worden niet aangevallen als Jood of vader van joodse kinderen, nee, zij zijn linkse gelijkhebbers. Deze vaterlandlose Gesellen zijn ook verantwoordelijk voor de uitverkoop van de natie:

‘Ergens deze eeuw kunnen niet-westerse immigranten, dat zijn meestal moslims, de meerderheid gaan vormen in ons land. Dan maken zij de dienst uit.’

Dat is dan de schuld van de multiculturalisten..
Volksverraders die natuurlijk volstrekt willekeurig gekozen zijn. Want Bosma is gedekt door zijn uitgever.
Die heet Van Praag. En Bosma staat achter Israël.

Het is niet de eerste keer dat ik hier het geniepige (ik herhaal het adjectief en vertrouw er op dat u de context ervan herkent) antisemitisme van de PVV constateer – en uiteraard zullen hun vele nuttige idioten er niets over zeggen – degene die de uitdrukking gemunt heeft uiteraard volkomen inbegrepen.

1 gedachte over “Het geniepige antisemitisme van de hofideoloog van Wilders”

  1. Pingback: De uitgever van Bosma’s nieuwste | Krapuul

Reacties zijn gesloten.