Het geniale zwijgen van Wilders

Het lijkt wel of Wilders zichzelf, naast zijn kandidaten voor de Provinciale Staten, ook een spreekverbod heeft opgelegd. Je hoort er niks meer van die man. Of zou hij alvast aan het oefenen zijn geweest voor volgende week? Op 7 februari zit hij namelijk weer op de enige plek waar hij thuishoort, de strafbeklaagdenbank, waar hij op zijn eigen, ongenaakbaar geniale wijze gebruik zal maken van zijn zwijgrecht.

Nou ja, vervolgens zal hij daar van het Openbaar Ministerie slechts te horen krijgen waarvan hij allemaal NIET beschuldigd wordt. Allemaal de schuld van die verschrikkelijk linkse rechtspraak hier te lande.

Waarschijnlijk zal het volledige hof bij binnentreden ook eerst voor hem knielen, teneinde niet direct al gewraakt te worden door Bram Moszkowicz vanwege abjecte en infame ontkenning van het respect dat deze staatsman van nature toekomt, en daarmee de schijn van partijdigheid gewekt hebbende.

Overigens vind ik wel dat Moszkowicz wegens minachting van de rechtbank moet worden weggestuurd als hij het nu wéér consequent vertikt dat strikje van zijn bef onder zijn toga te doen.

Er is veel te doen geweest over het feit of een rechtszaak als deze al dan niet een goede zaak voor de democratie dan wel vrijheid van meningsuiting zou zijn. Naar mijn mening zou het in elk geval een zegen voor de democratie zijn als Wilders werd veroordeeld, want op die manier ziet de modale strafbladbezitter zich tenminste ook vertegenwoordigd in het parlement. Of in elk geval door iemand die geen spreekverbod opgelegd heeft gekregen.

2 gedachten over “Het geniale zwijgen van Wilders”

Reacties zijn gesloten.