Het falen van Jeroen Pauw

Jeroen Pauw heeft totaal gefaald.Met zn maatje Witteman heeft hij zich getoond als non journalist. P en W hebben de deskundige haat arabist Hans Jansen eerder aan tafel gehad en  het leek of ze hem uitgenodigd hebben mits hij weer een haatpraatje ging houden. Jammer voor de Pauw want het geheugen van de haat arabist was niet zo fris meer en Luyenduijk als journalist kwam er tussen.

Wat knaagt is dat mooiboy van de publike heeft  kunnen weten wat voor gast hij hadden uitgenodigd.  < Google  Hans Jansen>  en je weet het.  Mooiboy Pauw kan trots zijn want hij heeft een andere nietwit Matthijs van Nieuwkerk van de troon gestoten.

4 gedachten over “Het falen van Jeroen Pauw”

 1. Als het de bedoeling was van Jeroen Pauw om een zinnig gesprek te voeren met Jansen heeft hij inderdaad gefaald. Is Jansen echter uitgenodigd on Nederland te laten zien wat voor een nul hij eigenlijk is, is de opzet wel geslaagd gezien het gehakkel en gestotter op de vraag om slechts 1 voorbeeld te geven van links allochtonen geknuffel :mrgreen:

 2. @ #2
  Het leuke was alleen dat alle andere gasten aan de tafel daar andere ideeën over hadden. Elias, Luyendijk en Hammerstein lieten allemaal heel beleefd doch duidelijk merken dat ze Jansen een idioot vinden.

  Er waren maar hele kleine duwtjes nodig om Jansen zichzelf voor gek te laten zetten.

 3. Pauw komt van rtl af , witteman van de vara van voorheen.
  Das een groot verschil.

  Ik hoop dat het ooit nog goed komt met de vara trouwens maar das een ander topic.

Reacties zijn gesloten.