Het CDA na één jaar kabinetsdeelname

“Regeren om te overleven.” Dat was het argument van Maxime Verhagen om het CDA, na een enorme verkiezingsnederlaag, het kabinet in te loodsen. We zijn nu een jaar verder en de vraag is of regeren inderdaad een goede strategie voor de partij is om te overleven.

Politiek redacteur Joost Vullings vindt dat daar weinig van blijkt. Hij wijst op de peilingen, waarin het CDA is nog onder het historisch dieptepunt van de huidige 21 zetels is gezakt. (Het CDA na één jaar kabinetsdeelname – NOS)

Yep! Van mij mogen ze nog veel verder zakken, naar een zetel of nul. Daaaaaaaaggggggg CDA, weg met die altijd mee regerende ‘christelijke’ gladjakkers.

5 gedachten over “Het CDA na één jaar kabinetsdeelname”

 1. Het is prima wat met het CDA gebeurt.
  Een partij zonder ruggegraat verdient dit.
  Ze offeren gewetenloos alles op voor het pluche.

 2. Het was meer de ambitie van Gargamel zelf en zijn notoire haat voor links. De rest volgt klakkeloos mee naar ware CDA traditie.

 3. oyeah
  stuitend hoe flapoor sterk gister met vage opmerkingen als’ anderen toon’ voor beduimelde kleuter leers ging staan bij p&w
  zakken, zakken, zakken met die zetels
  gristenhonden….

 4. De poppenkast, door Marcel Hulspas

  Een CDA-minister als voetveeg van de PVV.

  En wat nog extra pijn moet hebben gedaan: Leers moest niet alleen door het stof van Rutte maar, zo blijkt, ook van Verhagen. Die stak geen vinger uit om zijn partijgenoot te helpen. Een tactisch zet, uiteraard. Wanneer straks binnen het CDA de strijd losbarst over de koers van de partij, komen Verhagen en Leers tegenover elkaar te staan. Dus laat hij Leers lekker lijden.

  http://goo.gl/KkvVW

 5. @Joey
  Jammer maar de “Christenhonden” stijgen alleen maar. Alleen nu bij de SGP en PVV. Dat zijn de Super Grefo’s en de PVV is gewoon zwaar conservatief Katholiek. Mensen realiseren zich dat alleen nog niet, maar de meeste van hun plannetjes komen wel uit die hoek.

Reacties zijn gesloten.