Het bruine huilebalkje Thierry Baudet

Behalve dat er van de kant van rechts een stroom diarree komt omdat er te weinig of geen Arische kindjes zouden zijn geweest bij de kranslegging op de Dam op 4 Mei, vinden sommigen het ook heel gepast mensen die met een frisse blik de wereld in kijken, wars zijn van muffe spruitjeslucht en voor samenwerking zijn tussen landen en volkeren uit te maken voor NSB’ers en ander nazi-tuig.

Koekoek
Koekoek
Zo’n figuur is bijvoorbeeld het anti-EU huilebalkje Thierry Baudet die met enige regelmaat bij witwasmachines voor fascistische ideeën als de Balie en ‘Pauw & Witteman’ mag janken over die ‘verschrikkelijke’ EU.

Waarbij kritiek op de EU van de kant van geestelijk gemankeerden als Baudet (die lui hebben zich verenigd in een heusch ‘Burgerforum’ waarin ook – soms tamelijk gewelddadige – imbecielen als Jan Bennink van die racistische hufteromroep POWNed en Harry van Bommel van die net zo xenofoob als de etnische zuiveraars van de PVV zijnde SP zich roeren) gewoon niks anders is dan verpakte vreemdelingenhaat.

Maar goed, dat bruine huilebalkje dus maakt mensen voor wie de wereld niet ophoudt bij Zevenaar of Hazeldonk uit voor NSB’ers en doet daarmee eigenlijk niks anders dan Smurfen-Führer Wilders nablèren met zijn ‘minder, minder, minder.’

Wanneer houden mensen eindelijk eens op hun oren te laten hangen naar dit soort giftige charlatans met hun intellectuele bagage welke het nog bij lange na niet eens haalt bij dat van de Donald Duck (…)?
O ja, Thierry Baudet is nogal dik met Breivik-lover Joost Niemöller en prijkte verder nog niet zo lang geleden op de website van de SS-verheerlijkers van het Vlaams Belang. (In plaats van dat ik u die link geef – zoek die zelf maar op – bij deze de link naar een uitstekend stuk van onze mede-schrijver wltrrr) Hoe was het gezegde ook alweer over vrienden?

1 gedachte over “Het bruine huilebalkje Thierry Baudet”

  1. Pingback: Thierry Baudet: een tot geweld aanzettende lafbek | Krapuul

Reacties zijn gesloten.