Hero Drinkman buigt zich over Amsterdamse jeugdcriminaliteit

Volgens een dagblad dat wij voortaan niet meer noemen – hint: collaboreerde tussen ’40 en ’45 met de nazi’s – is de 15-jarige zoon van Femke Halsema betrapt tijdens een poging tot inbraak in een verlaten(!) woonboot. Geen enkele relevantie voor wat dan ook, maar het domrechtse plebs op Twitter gaat volledig door het lint, want Halsema.

Naast de usual suspects als Jan Roos en Jan Dijklul, meende ook Hero Brinkman, de aan lager wal geraakte alcoholist en voormalige rechterhand van Geert Wilders, een duit in het zakje te moeten doen. Hero had de fles jenever vandaag al vroeg geopend en het resultaat mocht er dan ook zijn:


En als klap op de vuurpijl:

Ach ja…Laten we eens (een klein deel van) de doopceel van Hero Drinkman lichten:

Image

Wat bewegende beelden zijn ook altijd leuk. Hier Hero nadat hij zijn buurman met een bijl bedreigd had:

En natuurlijk de klassieker waarin Hero na een lange achtervolging opgepakt wordt door de politie: “”Ik had na mijn werk wat gedronken en er was een politieauto die achter me aankwam…Ik had niet zoveel zin om aan de kant gezet te worden”.

Uitgelichte afbeelding: By Right_to_Know_Day2010_Hero_Brinkman.jpg: Sebastiaan ter Burgderivative work: Jan Arkesteijn (talk) – Right_to_Know_Day2010_Hero_Brinkman.jpg, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11738267