Henk Krol is een trut die alles vergeet

Zo, het moet er maar eens uit. Ik vind die man met zijn zoetgevooisde stemmetje en plotselinge liefde voor oudjes een ontzettende trut. We schreven al veel vaker over de handel en wandel van deze man.  Hij wil terug de Kamer in voor 50Plus en de Goede Zaak weer gaan dienen. Doe maar niet, het is daar al erg genoeg.

Nu is politiek weliswaar een ontstellend smerige bezigheid en er zal zéker door de PvdA worden geprobeerd opportunisme te bedrijven teneinde nog wat zeteltjes over te houden, maar Krol is en blijft een trut. Er zijn vragen gerezen over de besteding van subsidies voor zijn Gaykrantvod en aanverwante belangrijke zaken voor de emancipatie van gays, het gaat over 370.000 euro en centen. Dit laatste bedrag is maar 1 van de vele subsidies die hij probeerde binnen te harken.

Het is een raar lijstje hier in .pdf. Krol weet zich helemaal niets te herinneren en zijn verweer is zeikerig en totaal niet relevant toen hem werd gevraagd naar diverse rare uitgaven die op dat lijstje staan:

De oud-hoofdredacteur van de Gay Krant zegt tegenover het ANP dat hij nooit iets immoreels gedaan heeft in zijn strijd voor het mooiste immateriële erfgoed het homohuwelijk.

Hè get, kan het erger? Ja:

Gesuggereerd wordt dat ik een graaier zou zijn. Dat ik geld in mijn eigen zakken heb gestoken. Integendeel zelfs. Ik heb veel geld in deze nobele zaak gestoken, zelfs de erfenis van mijn moeder heb ik ervoor ingezet. De geldprijs van 10.000 euro, die ik ontving met het winnen van de Jos Brink homo-emancipatieprijs in 2009, heb ik eraan gewijd.

Kijk Krol, dat je heilig bent weet ik, geef toch maar gewoon antwoord, dat lijkt me veel beter. Ik mag dan wel ver over de 50 jaren zijn maar nog niet seniel. Stop maar met deze niet terzake doende tranentrekkerij.

Aan politieke lobby was volgens de Vrienden van de Gay Krant in totaal 20 duizend euro uitgegeven. Maar specificaties of rekeningen zitten er niet bij. Ook wordt 78.900 euro geclaimd voor het doen van opiniepeilingen. En zo nog veel meer lariekoek. De accountant van de stichting heeft de eerder gegeven goedkeurende accountantsverklaring over de besteding van de subsidiegelden ingetrokken. Ook raar. Ik wil antwoord en geen gezeur meer nu, ik ben niet achterlijk zeg.

4 gedachten over “Henk Krol is een trut die alles vergeet”

  1. Het is geen trut. Maar gewoon een Chauvinistische kwal. Was hij al jaren, eerst voor de VVD en nu voor zijn “50+” spul. Alles is voor Henkie en iedereen moet Henkie plezieren. Hij klinkt dus als een VVD labbekak, hij ziet er uit als een VVD labbekak.. kortom het is een VVD labbekak.

  2. Dehnus:

    Klopt allemaal, maar ook TRUT in de betekenis van zeurig persoon M/V 😉

Reacties zijn gesloten.