Henk Kool, de man met het plan

De Stichting Willem Dreeslezing, die vorige week niemand minder dan zijn verre opvolger Mark Rutte aan het woord liet, geeft zichzelf subsidie uit de werkloosheidsbestrijdingspot via haar bestuurslid Henk Kool, PvdA-wethouder van Den Haag, ooit ergerniswekkend verslaggever van het Amsterdamse Radio STAD. Het werkt goed tegen de werkloosheid om in de pot daarvoor te graaien om Mark Rutte een lezing te laten houden, u moet dat goed begrijpen. De boodschap wil niet overal (o, die kop op die foto… ze doen het er uiteraard om) even goed vallen.

Uiteraard is deze Kool maar een klein knoeiertje, een nietig krabbelaartje vergeleken met de velen (meestal VVD-ers) die zich goed weten te helpen. En hij kan doen alsof het voor de goede zaak is.
Laten wij u dan nog even er aan herinneren hoe deze PvdA-politicus door middel van dwangarbeid de werkloosheid omlaag krijgt. Als zijn kop rolt, hetgeen onwaarschijnlijk is, dan mede namens de straatveger die voor zijn uitkering in zijn oude werk mocht komen vegen.

2 gedachten over “Henk Kool, de man met het plan”

  1. Zolang je er in dit land mee weg komt blijft men dit doen.

    De bijstandsmoeder of chronisch zieken word in ieder geval harder aangepakt dan wel gecontroleerd door de overheid.

Reacties zijn gesloten.