Henk Bleker ‘de sloper’ en Jack de Vries ‘de overloper’ vormen een team voor lijsttrekkerschap CDA

Henk Bleker de gedroomde kandidaat als lijsttrekker van het CDA wil van het CDA een brede volkspartij maken waar iedereen zich bij thuisvoelt. De man die het natuurbeleid in Nederland even om zeep heeft geholpen in 1,5 jaar, wil weer groot worden. De man die zei dat hij zijn pony’s N O O I T in de steek zou laten voor Den Haag, de man die zei dat hij alleen beschikbaar was voor het lijsttrekkerschap als er echt helemaal niemand zich zou aanmelden, meldde zich buiten de aanmeldingstermijn als zesde aan. De man die dankbaar gebruik maakte van subsidies, maar nadat hij er voordeel van had gehad, de kraan dichtdraaide. Deze man wil het CDA weer groot maken. Deze man die met zijn deelname aan het meest bruine kabinet sinds Seyss Inquart het CDA heeft verdeeld tot op het bot, denkt dat ze wel weer groot kunnen worden en dat iedereen zich er weer bij thuis zou kunnen voelen.

Hij wil met twee pijlers: financiële degelijkheid en consensus op morele vraagstukken, de verkiezing voor het lijsttrekkerschap ingaan. De man van een partij die al heel lang geleden het moreel kompas bij het grof vuil heeft gezet.

Over moreel kompas gesproken, Jack de Vries is zijn campagneleider, ze zouden allebei morele vraagstukken niet eens herkennen als ze hen vol in het gezicht spuugden.

Maar voor mij is hij de gedroomde kandidaat als lijsttrekker voor het CDA met de gedroomde campagneleider, op naar de nul zetels met die mannen!

2 gedachten over “Henk Bleker ‘de sloper’ en Jack de Vries ‘de overloper’ vormen een team voor lijsttrekkerschap CDA”

  1. Ik hoop dat Bleker de lijsttrekker verkiezingen wint.
    Want deze man is ZEER flexibel in zijn opvattingen.
    Hij heeft het met uiterst rechts geprobeert.
    Waarom dan niet met uiterst links.
    Maar ik denk vooral dat met Bleker het CDA nog bleker uit de verkiezingen komt.

Reacties zijn gesloten.