Helder (PVV) vindt regelgeving Opstelten (VVD) voor schietverenigingen te ver doorschieten

PVV wil graag dat haar kader op bewegende doelen kan blijven schieten als sport, voor als het ooit nodig is, misschien? Als Helder maar de statistieken niet hoeft te doen hoe erg het wel/niet is of inschattingskansen moet gaan maken, lijkt me niet verstandig.

Van Kooten en De Bie zeiden in hun documentaire al dat de werkelijkheid de satire had ingehaald. Volgens mij gaat de geschiedenis ook herhaald worden met de PVV en is half Nederland ziende blind en horende doof. Want met zichzelf bezig en een ander moet het maar uitzoeken.

2 gedachten over “Helder (PVV) vindt regelgeving Opstelten (VVD) voor schietverenigingen te ver doorschieten”

  1. Even a broken clock is right twice a day.

    Voor het eerst moet ik mevrouw Helder gelijk geven. Sportschuttertje pesten is flauw. Ivo, ga boeven vangen en hou een beetje rekening met grondrechten en onschuldige hobby’s.

    Politici die weinig op hebben met de rechtsstaat vinden het nooit een geruststellende gedachte als het geweldsmonopolie van de overheid in uitzonderlijke situaties uitgedaagd kan worden door weerbare burgers

  2. Vadsige VVDers hebben niets beters te doen in hun vrije tijd dan een burrol drinken met vrinden.

    Denk trouwens dat GBL Lilian snel overruled als zou blijken dat een foto van zijn tronie gebruikt wordt als schietschijf 🙂

Reacties zijn gesloten.