Heeft @herobrinkman een crush op @meilivos…..?

Hero de Pero

Eerder was uw verslaggever al gedoken in het nieuws rondom Hero en Mei Li.  Toen was Hero erg naarstig op zoek naar het gezelschap van Mei Li.  Zoals het een echte machismo betaamt begin je eerst iemand voor lul uit te maken, vervolgens ga je recht op je doel af als echte man met klasse en vraag je de vrouw die je begeert naar Den Haag te komen via een tweet. Een echte player….. Voorbeeld voor de pvvjugend.

Maar een nieuwe ontknoping in het verhaal.  Er was #moffenhoergate waarin Hero off the record zou hebben gezegd dat Mei Li een moffenhoer is.  Tja heisa, en het beste wat je kunt doen is ontkennen.

Dat ik Mei Li Vos “moffenhoer” zou hebben genoemd is onzin, evenals dat ik/PVV nsb’er zou/zouden zijn en dodenherdenking niet mag bijwonen. 9:41 PM May 4th via Twitterrific

Sensatie en opinieblad HP de tijd weet uit monde van @baspaternotte te melden dat Hero  Mei Li wel degelijk voor moffenhoer heeft uitgemaakt. Hero heeft verder wel gevoel en wil niet dat Mei Li het gevaar loopt voor moffenhoer uitgemaakt te worden.

“Zij is geen moffenhoer en ik geen NSB’er. Maar ik heb wel tegen mensen gezegd dat ze het gevaar loopt als moffenhoer door te gaan, omdat ze altijd zo vriendelijk tegen me doet, me om de nek hangt en zo.”

Mei Li hangt Hero dus om de nek en hij bekommert zich om haar. De vraag is dan wie is de mof in het verhaal?

10 gedachten over “Heeft @herobrinkman een crush op @meilivos…..?”

 1. Mei Li Vos is een aantrekkelijke vrouw, maar ik denk niet dat Hero een kans maakt.

 2. Bookie Schreef:

  Link met foto en weer een iets ander verhaal:

  Ah nee, nu snap ik het, Mei Li zat dus achter Hero aan en hij waarschuwde alleen maar dat ze aan haar reputatie moest denken. 😐

  Nee, niet waarschijnlijk. Heel erg niet waarschijnlijk. Enig idee waaróm niet, Hero? 😀

 3. (PS. voordat iemand uit bovenstaande wenst op te maken dat ik suggerereer dat haar voorkeur niet naar mannen uitgaat: nee, niets van dien aard. En je mag ook niet meer raden. 😛 )

 4. Misschien heeft hij wel een fixatie op zwangere linkse vrouwen. 😮

  Ik heb hem in ieder geval nog nooit iets dergelijks horen zeggen over Sabine Uitslag of Helma Neppérus.

 5. @7
  Bij Helma kan ik me wat voorstellen. Bij Sabine zal het respect voor religie zijn :).

 6. Behalve de ongepaste taal die bij een zuipboer als Hero toehoort valt het mij op uit zijn uitspraak dat hij denkt dat ie midden in een oorlog zit. Het is schokkend en misschien verklaart het beter de afgrijselijke standpunten van PVV. Die mensen zijn in een oorlog tegen onze vredelievende maatschappij getrokken!

Reacties zijn gesloten.