‘Hebben Verhagen, Wilders en Rutte zelf eigenlijk een hypotheekschuld?’

Goede vraag van Bert Bukman, alhoewel ik zijn redenatie volkomen kul vind. Voor Wilders kan ik die zelf al zo beantwoorden, die heeft geen hypotheek, want ow wordt zo bedreigd dat hij op onze kosten riant mag wonen, rond gereden mag worden in een colonne (waarbij het gewone volk zich uit de voeten moet maken om niet overreden te worden) en altijd genoeg mensen om zich heen heeft om te klaverjassen (hoewel ik met ‘oortjes’ niet zou klaverjassen, want voor je het weet spelen ze hun kaarten aan elkaar door en verlies je).

Maar goed, Bukman beweert dat Verhagen en Rutte nu allebei nog een hypotheek hebben van zo’n 30.000 euro (volgens de andere link hieronder zou Verhagen hypotheekloos zijn). Dat is logisch want ze hebben in hun leven al heel wat binnengeharkt van onze belastingcenten. Door die belastingcenten is het ze gelukt om nu én riant te leven én geen hypotheek meer te hebben. Anderen hebben een hypotheek van een miljoen of wat meer. Zou toch erg zeer doen als er aan de hypotheekrenteaftrek voor de hogere hypotheken gemorreld zou worden. Aangezien dit kabinet aan elkaar hangt van de vriendendiensten, die al zijn zijn begonnen in de aanloop naar dit bruine gedoogwrak, zou het mij niet verbazen als de hoge hypotheken niet aangepakt worden omdat dan bepaalde leden van dit kabinet in de problemen gaan komen. Want als jij mijn rug wast, dan was ik de jouwe, is wel het adagium van dit bruine gedoogwrak.

6 gedachten over “‘Hebben Verhagen, Wilders en Rutte zelf eigenlijk een hypotheekschuld?’”

 1. Zelfs als hij iets in eigendom zou hebben dan was er bij Geert hooguit sprake van een derdenhypotheek, het is immers altijd de schuld van iemand anders…

 2. Het lijkt mij logisch dat, zolang de heren zelf nog een hypotheekschuld hebben, deze niet wordt afgeschaft, maar zodra ze zelf schuldenvrij zijn dit echt wel gaat gebeuren.

 3. Verhagen is hypotheekloos, want alles afgelost.
  Wilders is hypotheekloos, want woont op kosten van ons allemaal.
  Rutte heeft een hypotheek van € 90.000,–
  Bukman beweert dat de drie gemiddeld, een hypotheek hebben van € 30.000,–, Staat een beetje vreemd , maar klopt rekenkundig wel.
  Net zo goed als dat iedere Nederlander een gemiddelde hypotheekschuld heeft van meer dan € 35.000,–

 4. Even los van een evt. hypotheek…

  “wordt zo bedreigd”

  Die dreiging blijkt vooralsnog nergens uit. Bosma al met bodyguards zien lopen, of een onderduikadresje? Of iemand anders van die onderbuikende PVV’ers?

  Wat dan weer wel het geval was, was dat er een PVV’er zich (vrijwillig) heeft laten molesteren. Om daarop vervolgens de schuld aan anderen (lees: “anti-fascisten”) te geven.
  (overigens vrijwel hetzelfde verhaal als met Tommie Robinson v/d EDL, maar dat terzijde.)

  Dat Wilders een risicogeval is, mede door zijn houding & uitspraken, kan ik mij nog ‘iets’ bij voorstellen. Maar hij kan zich m.i. ook prima laten beschermen door ziijn Joodse vrindjes. Of laat dat misgeboorte opzouten naar de USA, zijn vriendin Pamela Geller en Robert Spencer weten dat ook vast wel uit te buiten. Dus, Geert, volg Ayaan naar de USA en bespaar Henk en Ingrid bakken met belastinggeld! Je kan het! In vrijwel geheel Europa wordt Wilders als ‘Persona Non Grata’ gezien. En met hem, de rest van dat PVV-gespuis.

  Leuk voor Mark dat hij een goedkoop plekkie heeft. Prima dat Maxime geen hypotheek meer heeft. Nu nog even een (overigens fiscaal aftrekbare) donatie aan de voedselbank. Of aan http://www.leergeld.nl/pages/sponsors/schenken.php Armoede behoort geen drempel te zijn.

Reacties zijn gesloten.