Van Haersma Buma (CDA) flirt met de PvdA, alsof ze nog belangrijk zijn

Van Haersma Buma wil dolgraag met de PvdA zaken doen na de verkiezingen. Alle boosheid over de breuk van Balkenende hoeveel? is vergeten en vergeven. Maxime Verhagen is naar de achtergrond verdwenen en er is plaats voor nieuwe mensen.

Om het openlijke geflirt van het CDA en dan ook nog de hoogmoed alsof ze er toe doen na de verkiezingen met hun maximaal 10 zetels, doet mij wel grinniken. Er is duidelijk kwaad bloed met de VVD. De PVV komt helemaal niet meer in aanmerking voor samenwerking, zegt Buma nu. Eens zien wat er gebeurt na 12 september. Gaat hij zijn woord houden en de rug recht? Of wordt het een pirouette met een dubbele flikflak waar iedereen erg duizelig van wordt?

Of doet Buma gewoon alles om de SP maar buiten een regering te houden. Als PvdA zou ik daar niet intrappen. Probeer eerst maar met de SP tot zaken te komen, zou ik zeggen.

2 gedachten over “Van Haersma Buma (CDA) flirt met de PvdA, alsof ze nog belangrijk zijn”

  1. Indien ik Samsom zou zijn, liet ik SHB eerst eeuwige trouw aan de partij programma van de PvDA doen zweren en dan zou je met hem een kop koffie kunnen drinken.

  2. Bovenstaand is natuurlijk grappig bedoeld, doch neemt niet weg dat SHB trouw aan het leibandje bij Verhagen heeft gelopen en nu is de tijd dat hij daadwerkelijk bewijst dat hij afstand van het extremisme heeft genomen.

Reacties zijn gesloten.