Haastakkoord van Kunduzcoalitie vandaag klaar

De Kunduzcoalitie zegt er vandaag uit te komen en dan gaan de cijfers naar het CPB om doorgerekend te worden. Ik heb alvast mijn warme trui uit de kast gehaald en ook mijn regenlaarzen en regenpak. Volgens mij wordt het tot 12 september koud en nat met dit akkoord, er is met zoveel haast iets in elkaar geflanst, dat ik er voor huiver. Verder weiger ik de politiek correcte term ‘Lenteakkoord’ te gebruiken, het is een Kunduzcoalitie met een Kunduzakkoord en dat blijft het gewoon.

Misschien was het Catshuisakkoord nog wel erger, maar dat wil niet zeggen dat niet ook erg kan zijn. De zwakkeren in de samenleving gaan het meemaken, met dank aan de welwillenden die dit mogelijk hebben gemaakt.

Update: cijfers gaan nu weer morgen naar CPB voor doorrekenen.

 

4 gedachten over “Haastakkoord van Kunduzcoalitie vandaag klaar”

 1. Passen muziek voor de democratie in Nederland.
  Het is opvallend te noemen dat deze partijen die allemaal openheid en helderheid officieel promoten, zodra ze zelf helderheid en openheid moeten geven, zwijgen dan in alle talen.

  Vanochtend zei De Jager dat dit akkoord “historisch te noemen” zou zijn. Zie je, deze (demissionair) regering heeft met de plucheplakkers van de 2e kamer overal mooi akkoord kunnen bereiken.
  Daar waar de Rutte, Varhagen met extreem-rechts anderhalve jaar stelselmatig probeerden iedereen buitenboord te houden.
  Wat een schandalig onverantwoord gedrag! Heeft Nederland bakken met geld al die tijd gekost, maar daar hoort u niemand over mopperen.

  De journalist moest meteen vragen ” Waarom heeft u dit minstens anderhalve jaar verbeten geweigerd te
  doen”?

  De “journalist” heeft geen vragen gesteld.
  In een maffia maatschappij doe je dat gewoon niet.

 2. Verder zei De Jager dat hij helemaal niets over zal zeggen.

  Gebruik dit als toetssteen voor de aanwezigheid van democratie in Nederland.

Reacties zijn gesloten.