Haagse PVV pruttelt nog wat na over zelfmoord Dille

De Haagse PVV wil dat er alsnog een onderzoek komt naar de zelfmoord van het geestelijk gestoorde raadslid Willie Dille. Dille pleegde zelfmoord na eerder beweerd te hebben in opdracht van haar collega-raadslid Arnoud van Doorn verkracht te zijn door een groep moslims.

Samen voor ons eigen.

Volgens Karen Gerbrands van de PVV-Den Haag bestaan er foto’s van de verkrachting van Dille. Die foto’s zouden door de daders zijn gemaakt zijn. Uiteraard verwaardigde Gerbrands zich niet daarvoor enig bewijs te leveren. Verder is volgens Gerbrands  alles de schuld van de Haagse burgemeester Krikke. Waarom wordt niet helemaal duidelijk, maar om dergelijke details maalt men bij de PVV traditioneel niet.

Je zou verwachten dat de PVV na 2 maanden met een beter verhaal zou komen, maar dat zat er blijkbaar niet in. Vermoedelijk zal de zaak Dille na deze onnozele oprisping van Gerbrands dan ook in alle stilte begraven worden. Waarschijnlijk geloofd men binnen de PVV zélf deze onzin niet eens. Overigens kan alleen het OM opdracht geven tot een onderzoek. Daar heeft men al aangegeven geen woord te geloven van het verhaal van Dille geen aanleiding te zien tot het instellen van een onderzoek. Exit Gerbrands.