Grote Geert heeft weer getweet! Halleluja!

In deze tijden van mediastilte is het journaille reuzeblijde als de Grote Lijder zich niet aan die zichzelf opgelegde mediastilte houdt. Hij heeft weer getweet vandaag! Halleluja, er is rook! Als de media nu eens stoppen met onzinberichten te maken over wat Geert doet, dan zou het van zelf een stuk rustiger worden in Nederland. Elke scheet die die man laat haalt nog steeds de krant, het is toch waanzin?

Ben wel benieuwd wat de VVD en het CDA van dit doorbreken van de mediastilte vinden. Rutte zal hem wel vermanend toespreken, Buma Stemra kijkt zuur, Van der Staaij mompelt wat en Geert steekt zijn middelvinger op, zoals dat in de nieuwe politiek gebruikelijk is, roept: “Doe normaal man!” en de hoernalisten duiken er als uitgehongerde wolven op. De dag is weer gered want NIEUWS! Mag ik even zuchten over het niveau van de hoernalisten in Nederland? Ja, mag wel he?

6 gedachten over “Grote Geert heeft weer getweet! Halleluja!”

 1. Natuurlijk spreekt Rutte Geert niet vermanend toe. Dat durft-ie niet. Dat doet-ie nooit. Een scheet van Geert en hij is geen minister-president meer.

 2. Ik zou een krant willen lezen gemaakt door daadwerkelijk journalisten die een ‘mol’ plaatsen in het Catshuis of met richtmicrofoons de regerings-idioten daar ter plekke afluisteren of anderszins aan informatie komen vanuit het voor fascistische doeleinden misbruikt tijdelijk regeringskwartier…

  Maar nee hoor…

  Ze gaan zitten wachten tot hun tablet oplicht om dan vervolgens ‘nieuws’ te brengen dat (aldus Google) reeds op 4.5 miljoen andere nieuwssites tot je te nemen is…

  Walgelijk!

 3. …”Elke scheet die die man laat haalt nog steeds de krant, het is toch waanzin?”…

  Waanzin, inderdaad. En het haalt -helaas- niet alleen de krant: ook hier staat (weer) een bericht over een tweet van een fascistoïde randdebiel. Blijf aandacht aan dat Twatter gemiep schenken, en GW ontvangt exact wat hij wil. Op de meest simpele wijze, mensen manipuleren.

  Oh, het is het enige wat GW van zich laat horen, dus is het nieuwswaardig? Ik sla maar weer eens een hele diepe zucht, over zoveel simplisme.

  Ja, ook ik maak mij nu “schuldig” aan het geven van aandacht voor GW. 😥

 4. Ik dien hier toch even een aanvulling te plaatsen. Het is *niet* aan mij welke berichten hier op Krapuul worden geplaatst, -uiteraard.

  Ik denk dat ik het uitgangspunt van Keira (om dit artikel te schrijven/ plaatsen) wel besef, aangezien de toon van zowel het artikel alsook mijn reactie daarop in principe hetzelfde uitgangspunt heeft. Teveel aandacht voor iemand die deze aandacht per definitie niet waard is. Dat iedere tweet van GW zo wordt uitgemolken, is enkel om meer pageviews te verkrijgen. Wat meer inkomsten aan advertenties op zal leveren. People listen, money flows, zeg maar.

  Waarom ik die Twatter aandacht zo hekel, is omdat ik mij redelijk bewust ben van de keerzijde van dat verder geweldige Internet. Dit digitale pretpark is deels als “soort van wapen” in te zetten, om mensen te beinvloeden. Al dan niet op een (zeer) negatieve wijze. Ter illustratie: Zie de onlangs aangenomen wet in Amerika, waar iedere ‘cyber-soldaat’ is toegestaan om tien verschillende avatars/ personas aan te maken. Astroturfing is bijvoorbeeld nog nooit zo gemakkelijk geworden. [[ https://nl.wikipedia.org/wiki/Astroturfing ]] M.i. vindt hier een vervaging plaats, inzake’ons aller recht op vrijheid van meningsuiting’. Dit verder los van GW en zijn enkele communicatiemiddel naar buiten toe.

  Dan maar GW zijn berichten negeren? Nee, ter kennis aannemen en je reet er verder mee afvegen. Maar dat laaste zal een beetje lastig worden, aangezien pixels geen papier is.

  Verder & terzijde:
  Neen, ik draag geen alu-hoedje. Daar ben ik té sceptisch voor. 😛

 5. De journalist die als eerste een tweetje van Geurt op pikt , krijgt een prijs en kan daarna gaan vissen.

  Wat laten media en journalsisten zich toch ontzettend in de luren leggen. Zo’n man die met geen journalist wil praten, niet wil discussieren, geen standpunten wil uitleggen en zichzelf buiten het politieke speelveld plaatst, moet je of negeren of keihard op zijn standpunten aanvallen. Het is belachelijk dat ze zich als spreekbuis van Geurt laten gebruiken en het laten bij het kritiekloos herhalen van zijn standpunten. Met geen enkele politicus wordt zo omzichtig omgegaan.

Reacties zijn gesloten.