GroenLinks wil heel graag met alle 5 de zetels mee gaan regeren

*proest* Ja sorry hoor. De arrogantie, Kunduz-missie geregeld, Kunduz-akkoord geregeld en dan door naar regering? Met 5 zetels? Nah! Gaat niet lukken. Jolande kan nog zo graag willen en er helemaal klaar voor zijn, maar als GL niet groter wordt, dan vrees ik toch dat ze naast de SGP plaats mogen nemen. Hopelijk in gezelschap van de PVV, lijkt me wel gezellig hoekje worden dan.

GroenLinks gaat vooral inzetten op het thema ‘Groen’. Lijkt me logisch want op ‘Links’ is niet zoveel meer te vinden bij GL. Kan wel gewoon wegvallen. Er gingen geruchten dat de SP zijn naam wilde veranderen, was toch niet waar, dus gerucht, maar GroenLinks kan het zo doen. Maak er gewoon ‘GroenRechts’ van, dan kan later dat ‘Groen’ ook nog wel wegvallen.

 

2 gedachten over “GroenLinks wil heel graag met alle 5 de zetels mee gaan regeren”

 1. Ik dacht dat die L al heel lang staat voor Liberaal en dat voormalig Tweede Kamer lid van de VVD Mark Rutte de term Groen Rechts introduceerde in het Pamflet van een Optimist (november 2008)

  Groen Rechts zou de koers van de VVD worden. Het betekende volgens Rutte ruim baan voor economische groei, in combinatie met harde milieueisen waaraan de industrie moet voldoen.

  bron:
  http://www.milieudefensie.nl/publicaties/down-to-earth-magazine/artikelen/wel-rechts-niet-groen

 2. “..maar als GL niet groter wordt, dan vrees ik toch dat ze naast de SGP plaats mogen nemen. Hopelijk in gezelschap van de PVV, lijkt me wel gezellig hoekje worden dan.’

  Het zou zo kunnen zijn dat GroenWhatever van plan is met de PVV te gaan regeren.
  Wat kun je anders verwachten van deze aarsdraaiers?

Reacties zijn gesloten.