Griekse rapper vermoord door nazimeute

Griekse rap – het bestaat. Of bestond het? Deze rapper is vannacht vermoord door een meute van Gouden Dageraad.

Angela Merkel, Killah P oftewel Pavlos Fyssas

Meer nieuws volgt.

19 gedachten over “Griekse rapper vermoord door nazimeute”

 1. Ook in Griekenland heeft men een ‘participatiesamenleving’. Mooi hè: de staat die samen met het geteisem van GD het Griekse volk in onderwerping knuppelt en trapt….of vermoordt.

 2. @1
  Beste Ralph,

  Ook in Nederland wenst men een participatiesamenleving. Althans, het gespuis van VVDPVDA! Alleen durfden ze dat niet zelf door onze strot te duwen, dat lieten ze over aan hun overbetaalde handlanger, de koning! Mooi, een onderdrukkende staat met capo’s als Opstelten en Teeven als uitvoerder van een door het PVV geteisem gewenst beleid! Wat dat betrefd hadden Henk en Ingrid lid kunnen zijn van de Gouden Dageraad, misschien zijn ze dat stiekem ook wel.Wat mijn mening weer eens bevestigd dat iemand welke zich rechts noemt niet ver verwijderd is van het nazisme! Op Discovery draait momenteel een serie over opkomst van Hitler. Zie welke figuren de aanhangers en handlangers achter de schermen waren! Lieden als Alfred Krupp, August Thysen, Henry Ford etc.etc. Ook in Nederland was voldoende van dit rapaille aanwezig. Ook in Nederland kon iemand tijdens de oorlogsjaren lid van de cultuurkamer zijn en na de oorlog minister-president worden! Ook in Nederland hadden we niets geleerd van de wan daden van de nazi’s. Ook hier waren figuren welke met medeweten en in opdracht van de regering oorlogsmisdaden begingen in Indonesie. Ze werden na afloop nog onderscheiden ook! Er is met de Gouden Dageraad niets nieuws onder de zon, ook in ons land lopen lieden rond met openlijke gedachten rond over uitroeiing van bepaalde bevolkingsgroepen. het beroerde is dat zij er dankzij onze politici nog mee wegkomen ook!

 3. Oh jah Gouden Dagenraad. Mooie namen voor vreselijke dingen. Of de PVV (Partij Voor de Vrijheid)….

 4. @5 PVV

  En zie, het nazi tuig komt vanzelf uit hun drekholen! Blij dat jij, als PVV aanhanger, zelf toegeeft niet vies te zijn van nazi-methodes! Nu de rest van jouw beweging nog!

 5. @7 PVV denkt ook dat links de buitenlanders hierheen heeft gehaald…. maar hij weet zelf ook wel dat het de rechtse zetbaasjes van de VVD waren die mensen graag uitbuiten en volken tegen elkaar opstoken.

  Overigens vind ik extremistische moslims net zo rechts als rechts extremisten zoals PVV. Ze zijn tot elkaar veroordeeld ze moeten ons daar buiten laten. Zoek een woestijn op en ga elkaar daar maar uitmoorden.

 6. Deze moord zou de aanleiding kunnen vormen voor het verbannen van de criminele rechts-extreme organisatie ” De Gouden dageraad” .

  Hoe lang nog blijft men in Nederland roepen dat het gevaar steeds uit Links komt, terwijl we allemaal gebukt gaan onder een tsunami van rechts extremistische zombies?

 7. @9 Zolang als Nederland rechts is en in de Wilders-mythe trapt, zal in hun ogen het gevaar altijd van links komen. Zie @5
  Doof bleibt doof, da helfen keine Pillen.

 8. Typisch rechts. Laf en leugenachtig. Geen verdere reactie van die minkukel die zich PVV noemt. Het weet ook dat het geen argumenten heeft. Feiten zijn rechts een doorn in het oog. Rechts de dode tak aan de boom der evolutie.

 9. Binnenkort moet links Europa op de vlucht naar het Midden Oosten, weg met die geldverspillende idioten.

 10. @12
  En wie moet de uitkering dan op gaan hoesten om jouw armzalige nazi-leventje in stand te houden?

 11. @15

  Lieden zoals jij “verdienen” hun centen hoogstens in een hoerenkast waar zij hun “geloofsgenoten ” pooieren!

 12. @17

  Uiteraard! Als je de godganse dag op je rug liggen voor je maatjes een inspanning noemt! Je pooiert niet alleen, je speelt ook nog eens de hoer voor je PVV companen! Ik had het kunnen weten vanaf de eerste “bijdrage ” hier!

Reacties zijn gesloten.