Gratis Gore Kip als je homo bent maar het niet wil zijn (kijken=AYOR)

Je hebt mensen die voor of tegen homohuwelijken zijn. Kan me eerlijk gezegd als rooie flikker (jaja, die bestaan ook nog), niet echt boeien. Anti-homo zijn is nogal hot aan het worden. Naja, laat mensen maar kletsen denk ik dan.
Hoe de tegenstanders van de Griekse beginselen, ook wel de Italiaanse ondeugd genaamd, in de VS het pleit proberen te winnen- homo’s zijn slecht enzo-, tart toch wel alle fantasie.

Als je bij Chick-Fil verklaart dat je je eigen homosexualiteit afwijst, krijg je een gratis kipdingburger. Dus: Ik ben eigenlijk tegen mezelf, krijg ik nu kip?, please?? Ik ben wel zó, maar ik ben het niet eens met hoe ik ben, dus nu heb ik recht op een bonnetje voor een gratis goor kipbakseltje.

Dan ben je toch behoorlijk getikt om dat te vragen. Gratis kipgevalletje.
Nog even lekker genieten? Kijk even naar het plaatje hier. Daar zie je een heuse chick-vulling.

En de Paus zag dat het goed ging met de wereldvrede, hij kakelde vrolijk verder. Hij heeft het niet zo op kippetjes namelijk, geef hem maar een haantje.

Zou het nep zijn? Die harses van die kip zijn wel héél groot hè 🙂

3 gedachten over “Gratis Gore Kip als je homo bent maar het niet wil zijn (kijken=AYOR)”

  1. @1: GJ:

    Oja die kippenketen deugt niet. Denk dat het een actie is om ze te pakken. Dank je voor de link.

  2. YEH , Lisa Henson , die Gay rights steunt gaat het geld dat met een deal met dit bedrijf verdiend was aan Gay causes geven ; Come one Lisa ..: A Queen sized bed for Bert and Ernie !!!

Reacties zijn gesloten.