28 gedachten over “Marine Le Pen heeft het altijd al gezegd”

 1. Weet je, zo een schietpartij in Frankrijk, door een ‘moslim’ is wel een schandvlek voor de moslimgemeenschap. Daar worden alleen populisten wijzer van. Met welk hart kun je op kinderen schieten? Dit monster schoot in totaal zeven mensen dood! Daarom pleit ik, speciaal voor dit type criminelen voor herinvoering van de doodstraf! Misschien kom ik nu over als een mafkees, maar wanneer rechters de doodstraf vonnissen zul je zien hoe snel het moordende gespuis de wapens inlevert.
  Ik weet dat de doodstraf een moeilijke kwestie is en mogelijk tot rechterlijke dwalingen zou kunnen leiden, zie de VS, waar af en toe een onschuldige wordt geëxecuteerd, maar voor gevallen zoals dat in Frankrijk, is het zo klaar als een klontje, het kan niet missen! En neem die Breivik ook maar gelijk mee.
  Twee vliegen in één klap: Je bent af van om zich heen schietend uitschot, dus een veilige samenleving.
  Vlieg twee: Door zeer streng op te treden vernietig je de voedingsbodem van het populisme.

 2. @1 “wanneer rechters de doodstraf vonnissen zul je zien hoe snel het moordende gespuis de wapens inlevert.”

  Dit soort gespuis staat daar volgens mij helemaal niet bij stil. En bijvoorbeeld zwaar crimineel gespuis ziet meer op tegen een lange gevangenisstraf dan tegen (door wie dan ook) te worden gedood, want dat laatste zien ze als “risico van het vak”.

  Normaal denkende mensen zouden zich er door laten tegenhouden, maar normaal denkende mensen zouden het sowieso niet doen. En populisten zouden toch steeds strengere straffen eisen… als je bij vier moorden de doodstraf kan krijgen, willen ze het bij drie en als je daaraan toegeeft willen ze het bij twee of bij één.

 3. #1 Nee, ik ben tégen doodstraf! Voor men het weet worden de grenzen verlegd en krijg je nieuwe massazuiveringen waar Pol Pot, Hitler en Stalin nog bij verbleken. Wat de schrijfster Viviane Forrester in `96 ook al voorspelde in haar essai: `l Horreur de l’ économie’

  Het is niet moeilijk om zich voor te stellen hoe een absoluut regime links of rechts, maakt niet uit, `staatsgevaarlijke’ , onwillige en economisch onrendabele volksdelen in de toekomst geruisloos en spoorloos kan elimineren, verwijderen als een smet op het tapijt. In Noord-Korea en China gebeurt het al jaren.
  In China, waar `we’ zaken mee doen, bestaat op dit moment voor zo’n 300 misdrijven de doodstraf, o.a. treinkaartjes vervalsen. (schokkende beelden op tv, paar jaar geleden, alle kaartjesfraudeurs opgepakt & ter dood veroordeeld)

  Ik heb wat betreft geen enkel vertrouwen in `Gesundes Volksempfinden’ dat uit `democratisch’ uitgewerkte veiligheidsoverwegingen iemands recht om te léven wil vastleggen in een grondwet.
  Bah, bah, en 😥

 4. #1

  Ik begrijp wat je schrijft maar wil er wel iets aan toevoegen.
  Tot nu is niet bewezen of deze man iets daadwerkelijk heeft gehandeld met voorbedachte rade zoals in het geval van Breivik, hij leek mij totaal losgeslagen en niet bij zijn positieven. Er wordt beweerd dat hij een salafist zou zijn, als je hem ziet op de video is dat wel duidelijk dat daar totaal geen sprake van is , natuurlijk wordt het in de media verteld alsof dit wel zo zou zijn, een aantal mensen horen immers niets liever dan dat. Er is weer volop gelegenheid om de kraan open te draaien en angst te zaaien en alle oude sentimenten weer eens op te rakelen. Er wordt om het hardst gegild dat hij banden zou hebben met Al Qaida maar het bewijsmateriaal is ver te zoeken. Een terrorist gaat veel geraffineerder te werk. In het geval van Breivik kan er veel aangetoond worden omdat hij zijn standpunten duidelijk heeft gemaakt in zijn manifest.

  Wat mij ergens bevreemd is dat hij zogenaamd niet gevangen genomen kon worden en hij doodgeschoten is. Ik heb het vermoeden dat dit met opzet is gedaan want wat zou het vervelend zijn als deze man ontoerekeningsvatbaar verklaard zou kunnen worden en een Breivik niet. Ik denk dat de situatie zo is opgezet dat hij geen kant meer op kon om vervolgens het doodschieten te kunnen verantwoorden.Het publiek kan weer tevreden zijn. Wat hij ooik gedaan heeft en hoezeer ik het ook verafschuw, de kans op een proces heeftj hij niet gekregen.

  Opeens duiken er ook allerlei berichten in de krant op over dat de Franse Joden opeens allemaal willen vertrekken naar hun beloofde land , dat dit het resultaat is van het immigratiebeleid, de multiculturele samenleving enzv. Ondertussen maakt men zich niet al te druk over andere plekken in de wereld waar onschuldige mensen worden vermoord waaronder vaak kinderen.

 5. #1

  “”Je bent af van om zich heen schietend uitschot, dus een veilige samenleving”

  Voor mij is een samenleving pas veilig als mensen elkaar daadwerkelijk tolereren.

 6. Ik geef toe dat het ‘populistisch’ is van mijn zijde om meteen maar de doodstraf in Europa te willen her-invoeren, maar je bent dan zo verschrikkelijk boos! Buitenlanders worden zo op een wrede manier in hun hemd gezet, dat je wel door de grond kan zakken.

  Ik zou willen zeggen: Wij zijn “sprakeloos”, maar dat heeft ook geen zin, want dan praat niemand meer met elkaar!

 7. sommige delen van het breivikmanifest zyn vlot geschreven andere delen van de 1532 paginaas zyn niet door te komen.

  Het is merkwaardig hoe die zonder argwaan te wekken de grote hoeveelheden kunstmest kon verwerken.
  Hoe hy zyn dodelijke wapens kon kopen.
  Maar het vreemde is niet het opblazen van het parlementsgebouw, maar zyn akttie s op het eiland.
  Om zo iets te doen moet je toch volslagen mesjokke zyn.

  Zou het een nieuwe trend zyn om eerst Bin Laden te doden, nu weer deze terrorist in Frankryk, een soort
  amerikaanse waarschuwing???

 8. Ach , het rare is dat dit nieuws is , maar de moordpartij op Christenen in Homs door de zgn verzetstrijders daar http://www.indcatholicnews.com/news.php?viewStory=20088 én de fatwa van de zgn Mufti van “Saudi “Arabië http://www.arabist.net/blog/2012/3/21/saudi-mufti-destroy-the-churches.html weer niet .. De interne kritiek op de samenwerking van het westen met allerlei Salafistise groepen http://gulfnews.com/opinions/columnists/the-salafist-equation-1.996976#.T2mWPHSlPBM.twitter waar dit soort gewelddadigen maar al te vaak ( helaas ) in wortelen haalt de westerse pers óók al niet . Zolang de Sauds nog olie leveren en/of een platform waarvanuit straks de Iraanse olie gestolen kan worden zal ze geen strobreed in de weg gelegen worden…

 9. Oh ja, en nog dit: het percentage moslims in Frankrijk is bijna 8%.

  Marine Le Pen woont namelijk in Frankrijk, als ik mij niet vergis…….;-)

 10. Veel van die Algerijnen zijn trouwens al naar Frankrijk gekomen toen Algerije nog een provincie van Frankrijk was ..

 11. #9: klets toch niet. Niemand weet hoeveel moslims er in Frankrijk leven bij gebrek aan betrouwbare cijfers dus jij ook niet. En jou eventuele bron zit gewoon op een absoluut onzinnige maximaal schatting. Bij de laatste onderzoeken kwam men op 3%, hetgeen vrijwel zeker een te laag getal is. De hoogste schatting die je kunt vinden is gelijk de schatting die de ruimste slag om de arm houd, de CIA meent dat het wel eens 5-10% zou kunnen zijn.

 12. #9
  En wat is daar op tegen? Wat mankeert er aan moslims? Frankrijk heeft, omdat ze veel Islamitische landen heeft gekoloniseerd logischerwijs meer moslims in huis, zoals wij veel Indonesiërs hebben. Die zijn echter Christelijk o.h.a. omdat zij vanuit Indonesisch standpunt bezien in feite collaborateurs die met Nederland, de bezetter destijds, heulden.

  #1

  Weet je, zo een schietpartij in Frankrijk, door een ‘moslim’ is wel een schandvlek voor de moslimgemeenschap. Daar worden alleen populisten wijzer van. Met welk hart kun je op kinderen schieten? Dit monster schoot in totaal zeven mensen dood! Daarom pleit ik, speciaal voor dit type criminelen voor herinvoering van de doodstraf!

  Monster? Ja zeker, maar….
  Voor zover we weten had hij familie in Israël in Palestijns gebied. Die zijn gedood door Israël.
  Begin vorige week is er een aanslag gepleegd vanuit het door de Palestijnen bezet gebied. Resultaat 2 gewonden. Totaal onschuldige mensen.
  Als represaille heeft Israël wat bombardementen uitgevoerd. Resultaat 22 doden.
  Ongetwijfeld allemaal schuldige mensen omdat die lui nog steeds blijven volhouden dat zij meer dan 5000 jaar geleden geheel ten onrechte het gebied bezet houden dat 3800 jaar geleden door God aan de Joden is geschonken.
  Totaal zijn inmiddels totaal 5000 totaal onschuldige Joodse slachtoffers gevallen, vooral vrouwen en kinderen, terwijl er zo’n 100.000 voor de volle 100% schuldige Palestijnen door Israël om zeep zijn geholpen.
  Wat/wie noem je een monster?

 13. #12
  Er zijn meerdere schattingen en die ontlopen elkaar niet zo erg veel. Je kunt wiki gebruiken of de cijfers van het Pew instituut.

  #13
  Hoe kom jij erbij dat die Algerijn familie had in palestina?

  En inderdaad. als er geen aanslagen worden uitgevoerd op Israël, dan hoeft Israël ook niet terug te slaan.

 14. #14
  Je hebt helemaal gelijk. Het maakt geen fluit uit hoeveel moslims in Frankrijk of desnoods in Nederland zijn. Smeerlappen blijven het.
  Dat blijkt ook wel uit het feit dat moslims steevast blijven volhouden dat er geen God bestaat die zo’n smeerlap is dat hij het goed zou keuren dat je gewoon als je maar maar beweert dat God je toppie vindt je mag moorden en stelen als je er zin in hebt. Zie Deuteronomium 6 en 7 (http://is.gd/ePulAZ en http://is.gd/bzSxSF)
  Ik weet zeker Eddie dat nu jij er over nadenkt dat wij Nederlanders ons niet al te netjes hebben gedragen tegenover de Duitsers toen wij aanslagen pleegden tegen in hen tussen ’40 en ’45. De Duitsers immers die claimden dat Nederland eigenlijk van hun was., net als de nobel Joden dat al 3800 jaar doen waar het het huidige land Israël betreft.
  Eddie, ik stel voor dat we een inzamelingsactie houden als Wiedergütmachung voor het leed wat wij de Duitsers hebben aangedaan, precies zoals wij 65 jaar geleden dat hebben gedaan jegens de Joden toen wij geheel democratisch hebben afgesproken dat de moslims/Palestijnen maar moesten opdraaien voor de eeuwenlange Jodenvervolging en de Holocaust.

  Eh… wedden Eddie dat je weer laf scheldend wegloopt zoals jij en je Geestelijk Leider Wilders altijd plachten te doen, en dat jij mij weer voor de zoveelste keer gaat beschuldigen van leugens? Want jij hebt tietallen jaren gelden onder het feit dat de linkse elite jullie nooit toestonden om mensen vals te beschuldigen en te discrimineren terwijl jullie daar altijd zo’n grote behoefte aan hebt gehad.
  Wdden Eddie dat je er niet uitkomt op de vraag waarom Palestijnen niet zich niet mogen verzetten tegen de bezetting. Eddie, je ontkent dat Wilders je Geestelijk Leider is, maar als we met z’n alletjes even opletten of Geert Wilders even niet oplet , zou jij me dan kunnen vertellen of Hitler nog zo fout zou zijn geweest als hij moslim had vervolgd i.p.v. (ons) Joden? Ennuh, nog wat Eddie, zou jij me kunnen vertellen wat jij hebt ervaren na de laatste keer dat je een Islamisering in de buurt heb waargenomen? Kreeg jij sterk de neiging je vrouwen in elkaar te slaan, de schaamlippen af te knippen en je kinderen uit naam van Allah aan te zetten tot misdaad? Allemaal toch zaken die je van je Heer en Meester Wilders hebt meegekregen als zijden zaken waar moslims zich schuldig aan maken.
  Maar wedden Eddie dat je gewoon laf wegloopt?

 15. #14

  En inderdaad. als er geen aanslagen worden uitgevoerd op Israël, dan hoeft Israël ook niet terug te slaan.

  Van de 4 oorlogen waar Israel bij betrokken was, is Israel er drie begonnen omdat ze hun handen niet thuis konden houden en nog wat meer land links en rechts bij hun heiligdom wilden voegen.

 16. #14 Ene Valiant bralt op emotionele wijze: `En inderdaad. als er geen aanslagen worden uitgevoerd op Israël, dan hoeft Israël ook niet terug te slaan.’
  Het antwoord is simpel:
  Als het bestiale apartheidsheidsregime van de Joodse Staat geen genocide pleegt op Palestijnen, hoeft het ook niet bang te zijn voor rechtmatige verdedigingsacties van Hamas en Palestijnse opstandelingen & verzetsststrijders. Toch? 😥

 17. #16
  Tot de oorlog hebben de Joden steeds geprobeerd het “Beloofde Land” Israël in bezit te krijgen op basis van het Bijbelse recht o.m. beschreven in Deuteronomium 7.
  Uiteraard werd dit geweigerd. Hitler heeft geprobeerd om van de Joden af te komen door ze te helpen naar Israël te vertrekken, Door de Groot Moefti werd dat destijds geweigerd. Die zag het niet zitten dat z’n land overstroomd werd met miljoenen Joden die in feite alleen maar op de vlucht waren voor de Christenen die hen eeuwenlang hadden vervolgd. En uiteraard sloeg de claim van “Het Beloofde land” nergens op. Het is echter wel de basis van het zionisme én het feit dat de Joden uiteindelijk toch hun zin hebben gekregen.
  Dat wil zeggen dat in ’47 is afgesproken dat de Joden maar liefst 57% van het land in bezit mochten nemen, Inmiddels is het grondgebied meer dan 80% van wat de Palestijnen 70 jaar geleden hadden.
  Voor mensen als Eddie en z’n geestelijk Leider Wilders maakt het echter niet uit.
  Hun behoefte aan discrimineren en liegen om anderen te kunnen onderdrukken hebben ze al vanaf de geboorte meegekregen.
  Eddie heeft nog geen antwoord gegeven op de vraag wat er mankeert aan moslims.
  Als ik Eddie vertel (en dat hen ik al meerdere malen gedaan) dat moslims vrijheid van godsdienst en meningsuiting hebben wat heel gemakkelijk is aan te tonen door Soera 109 uit de Koran aan te halen (http://is.gd/5rqSuj ) blijft Eddie samen met z’n meester Wilders krijsen dat moslims hem en de hele vrije wereld bedreigen. Als ik hem laat zien dat er geen fluit van klopt met het door Wilders aangehaalde citaat 8:60 waar Wilders doodleuk beweert dat moslims net zulke viezeriken zijn als hij en z’n voorouders doordat hij beweert dat moslims zonder reden mensen zouden mogen afslachten, terwijl toch in die soera staat dat dat alleen mag als je zelf wordt aangevallen en dat je moet stoppen met de oorlog als de ander dat ook doet en dat je eventuele gevangenen moet vrijlaten. Voor Eddie en de Heer Wilders maakt het niet uit. Eddie blijft mij en de moslims voor leugenaars uitmaken die tenminste wél best vermoord en/of vervolgd mogen worden.
  Eddie heeft er geen probleem mee als z’n meester een strontspoor van angst achterlaat als je hem vraagt om eventjes te bewijzen of het klopt wat hij beweert. Eddie likt het met graagte op.

 18. #18
  Dat klopt, maar op grond waarvan menen de Joden/Israël dan het recht te hebben op ook maar één millimeter grondgebied wat ze nu in bezit hebben? De Joden hebben nooit het recht gehad op dat land. Ook niet 3800 jaar geleden toe ze het met geweld hebben ingepikt.

 19. `#17 Ja, maar je moet het zionisme niet met Joden verwarren.’

  Doe ik niet. `Joodse Staat’

 20. Vervolg #21: Het begrip `Joodse staat’ is al sinds `67 ander woord voor Israël.

 21. #15
  Gaza is niet bezet. Dus je logica klopt niet.

  En schelden doe ik niet. Dat doe jij steeds. En dat was de reden waarom je regelmatig een ban kreeg op de VK.

  #16
  De zesdaagse oorlog was door Nasser uitgelokt. Hij blokkeerde een Israelische haven en zei openlijk de dag nadat de blokkade begonnen was: “The Jews threaten to make war. I reply: Welcome! We are ready for war.”. Nasser beval daarna dat de vredesmacht uit de Gaza strip gehaald moest worden en trok Egyptische families terug uit de grensstreek. Nasser was misschien niet van plan om als eerste te schieten, een Egyptisch plan om als eerste te aanvallen werd namelijk onder druk van de USSR afgeblazen, maar hij wist wel wat de Israelische reactie zou zijn. Echter, Nasser onderschatte de kracht van het Israelisch leger en Israel wist dat Egypte op dat moment te zwak was.

  #17
  Genocide? Er wonen meer arabieren in Israel dan joden in arabische landen. Er zijn meer arabieren door onderling geweld vermoord (denk aan Hama en zwarte september) dan wat Israel de afgelopen decennia heeft gedaan.

  Grappig overigens ,dat 83% v.d. arabieren in Israel, liever onder Israelisch bestuur willen wonen dan onder palestijns. Geeft je te denken, nietwaar?….;-)

 22. #20
  Hoe kom jij erbij dat de joden 3800 jaar geleden palestina met geweld hebben ingepikt? Geen enkel archeologisch bewijs is daarvoor gevonden.

 23. #19
  Wederom leg jij mij een heleboel woorden in de mond die ik nergens gezegd heb over moslims. Een duidelijker bewijs waarom jij meerdere malen een ban kreeg, is er niet. Maar ik noet toegeven, jij hebt wel een levendige fantasie……;-)

 24. Sorry van de Heuvel, moet die jongen toch even wat bijbrengen

  EDIT REDACTIE: NIET HIER

Reacties zijn gesloten.