Gewoon VVD blijven stemmen

Maar natuurlijk mensen, gewoon lekker VVD blijven stemmen. Gewoon blijven stemmen op iemand die schaterlachend een coalitie vormt met een stel xenofobe nazi’s, gewoon blijven stemmen op iemand die bereid was de laagste inkomens er 4% op achteruit te laten gaan terwijl de hoogste er slechts 1% op achteruit gingen, die een veel te grote lafbek was om ook maar íets te durven zeggen over het Polenmeldpunt, en ons zo internationaal te schande heeft gemaakt. Gewoon doen, gewoon die halfvolgroeide puber weer premier maken.

7 gedachten over “Gewoon VVD blijven stemmen”

 1. Zou je die staatsinfuusrukkers mogen noemen? Verslaafd aan het onaneren op de geluksmachine?

 2. Waren er eerder deze week nog wat lichtpuntjes gemeld stampt Rutte het vakkundig weer de grond in, de komende jaren moet er flink bezuinigd gaan worden. Want die rekening mag niet naar de volgende generatie.
  Da’s best vreemd als je dat al vanaf begin jaren ’80 hoort, net zoiets als morgen gratis bier.

  VVD’ers hebben echt finesse en feeling met economie *kuch*

 3. “De rekening mag niet naar de volgende generatie rijke medeburgers, daarom krijgt iedereen vanaf vandaag gratis bier”. 🙂

 4. ja, gewoon vvd blijven stemmen
  ze kunnen het gvd toch zelf uitzoeken

  ieder voor zich, en niets anders
  en zoals afgesproken om vooral niet af te spreken in het kunduz-akkoord

  wat een walgelijk partijtje is het ook, met hoofdman grinnikslang, de slechtste-mp-van-nl-ooit

  http://goo.gl/6gYlE

 5. Enigszins ongelooflijk is het wel, die hoge peilingen voor de vvd. vermoeden van manipulatie is toch ook niet erg waarschijnlijk, Waarom blijven zoveel mensen vvd stemmen? ws speelt mee wat @1 zegt, maar lijkt me niet voldoende verklaring. Liberalisme en libertarisme zijn aantrekkelijk. Wie vindt niet zijn persoonlijke vrijheid belangrijk? Ik denk dat dat zeker veel jongeren aanspreekt. Nederlandse jongeren willen zich misschien ook nog eens afzetten tegen hun linkse ouders. Het schrikbeeld van de sp
  https://krapuul.nl/nieuws/76100/sp-socialistisch-nationalistische-partij/
  en het ontbreken van een een alternatief op rechts….pvv – d66 – groenlinks

 6. Allemaal weggelopen PVV en CDA-stemmers die koste-wat-kost rechts willen blijven stemmen, maar dan wél op een partij die kans heeft de premier te leveren. Waar de partij allemaal voor staat, zal ze een worst zijn, net zoals in de VS 80% altijd kiest voor hun “eigen” partij, zelfs al vreet hun presidentskandidaat baby’s als ontbijt.

Reacties zijn gesloten.