Geweigerd door NRC-Handelsblad: Waarom controleert niemand of het wel klopt, wat Asscher zegt?

Er wordt heel wat afgelasterd en bedreigd, maar voor de vice-premier en de hoop van zijn hopeloze partij moet toch extra opgepast worden. Deze gluiperd heeft tenslotte zijn persoonlijke letterknechten in de gedaanten van BPSchut, ElmaDrayer en al die andere PVV-ers die nooit direct zullen zeggen dat ze op Wilders stemmen. En zolang het duurt is hij toch echt vice-premier die zeker nog ruim een jaar de tijd zal hebben werkenden en werklozen het leven zuurder te maken. En om Dingen te Benoemen.
NRC-Handelsblad weigerde zoals gewoonlijk een weerwoord, in het kader van de steeds nodiger wordende antifascistische eenheid plaatsen wij wel op de gebruikelijke Bijdeburenwijze:

Minister Lodewijk Asscher heeft er onder daverend applaus van publiek en journaille zijn belagers op Twitter van langs gegeven in een stukje op Facebook. Het is niet mis wat hij over zich heen krijgt: zionistenhond en dat hij zich door moslims laat nemen en wat niet al, en dat hij volgens “Peter Breedveld cs” de “gevaarlijkste racist van Nederland is.”

Asscher heeft screenshots van de gewraakte tweets onder zijn stukje gezet en daaruit blijkt dat de tweep, die hem de gevaarlijkste racist van Nederland noemt, niet Peter Breedveld heet maar Kars Abbes, en dat lijkt niet eens op Peter Breedveld.

Toch heeft niemand hem daarop aangesproken. Journalisten hebben hem klakkeloos overgeschreven en NRC Handelsblad heeft zijn stuk zelfs integraal op de opiniepagina’s geplaatst, inclusief mijn naam, die zo andermaal voor de ogen van pijprokende intellectuelen door het slijk wordt gehaald. Niemand van de redactie die even die screenshots bekijkt en zegt: “Dat is wel raar, want het is helemaal Peter Breedveld niet, die dat zegt, maar Kars Abbes.”

Verder lezen.