Geschrokken, neen, geschokt, zoals het een Kamerlid betaamt over poepvlees

Wat iedere niet-vleeseter allang weet en wat carnivoren maar liever niet horen: ze eten dieren die wellicht in de laatste ogenblikken voor zij vermoord worden – of bij hun sterven – de inhoud van hun endeldarm lozen.
Gelukkig is er altijd de Tweede Kamer der Staten-Generaal, vooral bij de grote partijen gevuld met lieden die betaald worden om niets te weten en zich derhalve GESCHROKKEN, neen GESCHOKT te tonen als zij vernemen wat iedereen al weet.

PvdA, CDA en D66 willen zo snel mogelijk opheldering van staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) over berichten dat veel vlees de slachthuizen verlaat met poepbacteriën als E.coli van de dieren erop.

PvdA-Kamerlid Tjeerd van Dekken zegt geschrokken te zijn van de misstanden en het falen van controles op het dierenwelzijn in slachthuizen. ‘Volksgezondheid en voedselveiligheid staan voor de PvdA voorop. Mensen moeten de zekerheid hebben dat hun voedsel veilig is. De misstanden in slachthuizen moeten daarom hard worden aangepakt.’ De PvdA wil snel een debat met Dijksma over de maatregelen die zij al heeft aangekondigd om tegen misstanden op te treden.

Ooit van Tjeerd van Dekken gehoord? Dit is zijn mooiste GESCHOKTE uur.

3 gedachten over “Geschrokken, neen, geschokt, zoals het een Kamerlid betaamt over poepvlees”

  1. Deze kamerlid denkt zeker dat de dieren gevoelloze automaten zijn die niets voelen en begrijpen.

    Net als elke raspoliticus.

  2. What comes around goes around.
    when you treat your food like crap, your food craps right back at you, lol U_U

Reacties zijn gesloten.