Geschifte VVD’ers gaan Noordwijkse armen voederen

Ton-Elias-eet-kip
HAHAHAHAHA STELLETJE SUKKELS

Alsof arm zijn een soort natuurwet is en de VVD’ers er totaal niets aan kunnen doen dat door hun eigen schraapzucht anderen geen eten meer hebben gaan deze gekken eten inzamelen voor de voedselbank.

De VVD in Noordwijk gaat zaterdag 11 januari producten inzamelen voor de voedselbank. De politieke partij doet dat tussen 13.00 en 17.00 uur bij de Albert Heijn aan het Bonnikeplein.

Dit lijkt me nu eens een mooie gelegenheid om een demonstratie te houden op dezelfde plaats en tijd. Zie je het voor je? VVD’ers die winkelende mensen aanspreken om een blikje of zakje te doneren? Hoe durven die smeerlappen daar met hun volgevreten smoelen te gaan staan.

Volgens de partij maakt zij zich hard voor de Voedselbank omdat de stroom producten die de voedselbank tot eind 2012 kreeg opdroogt. De liberalen stellen dat bedrijven zuiniger zijn geworden. Volgens hen is het daarom nodig om een inzameling te houden bij supermarkten.

Mag ik even een teiltje? Ik zou het daarna graag over die VVD-koppen leeggieten. Voor je actie daar hier een paar posters.

27 gedachten over “Geschifte VVD’ers gaan Noordwijkse armen voederen”

 1. @ Le Roi danse.
  Ik nwil met alle soorten van genoegen een donatie in dat teiltje doen.

 2. Deze actie van VVD zou pas cachet krijgen indien Rutte, Zijlstra en Asscher voor de deuren van AH gaan staan. Hebben ze samen meer overtuigingskracht – net een regering.

 3. In tweede instanties bij deze actie zouden we ons zorgen moeten maken dat de OM meteen in actie tegen deze luitjes treedt.
  De OM heeft het tenslotte gedaan ook toen de Bredase Robin Hood de voedselbank aldaar ging helpen.

 4. Dat VVD-schorem is niet zozeer geschift maar eerder cynisch en doortrapt.
  Overigens, dit soort cynisme is niet nieuw of uitgevonden door die VVD-proleten: ook kloon PvdA heeft acties gevoerd tot in het recente verleden althans voor voedselbanken. Zonder enige gêne en zelfkritiek.
  En zolang Asscher mensen nog weet aan te praten dat alle ellende eigenlijk de schuld is van dijkdoorbrekende Polen, Bulgaren en Roemenen vrees ik dat er weinig gaat veranderen laat staan dat er een opstand uitbreekt.

 5. Dit moet eigenlijk Dead Cat Wilders op het plan roepen. De uitverkoop van de Nederlandse cultuur ten voordele van de Amerikaanse, waarin de overheid nog nauwelijks een regulerende rol mag spelen en daarmee particuliere liefdadigheid de enige hoop is voor vele mensen.

 6. Geen VVD = Geen voedselbanken nodig.

  Het is echt een staaltje populisme… DIT IS POPULISME… 1 dag in het jaar Gutmensch zijn en voor de rest.

  Graaien MAAR!

  VVD is 100 euro voor mij .50 eurocent voor het plebs. 100 euro voor mij 0.5 voor het plebs…. etc…

 7. @ Jan. Op andere fora doorziet de overgrote meerderheid ook deze VVD actie. De overgrote meerderheid die lijd onder VVD beleid uitgevoerd door VVD en die rechtse PVDA. Dus ja het is NIET GOED! Puur voor de zeteltjes en schone schijn.

 8. De VVD is verder ook weer in het nieuws met bijvoorbeeld dit.

  VVD Appingedam: help Aldel-leveranciers met gemeentegeld.

  Oh dus toch niet de eigen broek op moeten willen houden. Nu even geen marktwerking meer ?
  De VVD doet het niet voor het werkvolk plebs dat mag wel duidelijk zijn. Want de VVD heeft het gewoon zover laten komen dus weer voor de zeteltjes. Wat foute kut partij is het toch ook.

  Kamervoorzitter Van Miltenburg (VVD) wil van fractievoorzitters weten wat hen dwars zit.

  Incompetent mutsje. Typisch VVD.

  Zo des VVDs onkunde, liegen, draaien, schone schijn en dat allemaal ten kosten van de OVERGROTE meerderheid.

 9. En dit

  CIDI en VVD: ‘Vitesse had thuis moeten blijven”

  Grappig weer dit. Maar naar Rusland moet men wel gaan voor een “gezellig” potje sport. Zo typisch selectief weer.

 10. Tussen de regels door lees ik dat de bijstand omhoog moet om de voedselbanken af te kunnen schaffen.
  Het lijkt me dat de verhoging van de bijstand vooral wordt benut voor consumentenelectronica, loten en drank. Het afschaffen van de ‘voedselbank’ is helaas niet haalbaar.
  Heb ik toch nog iets gevonden wat ik met die slechte VVD’ers eens ben.

 11. @reinejragolo: Dat zuig je gewoon uit je dikke duim. Je kan niet zomaar bij de Voedselbank terecht, omdat je bv. je geld aan wat anders hebt uitgegeven dan eten. De norm die de Voedselbank hanteert is dat je maximaal €172 in de maand aan voedsel te besteden hebt. Een evt. huisgenoot/partner wordt zelfs geacht te kunnen leven van €60 per maand, voor kinderen geldt een bedrag van €50. Reken maar uit hoeveel dat per dag is, het is bepaald niet riant. En dat geldt dus structureel voor vele duizenden mensen in ons land, dat ze van zo weinig rond moeten komen.

 12. Joke dat ontken ik niet maar het betreft genormeerde uitgaven die vaak gunstiger zijn dan de werkelijkheid.
  Ik ben verbonden aan een bureau voor bewindvoering. Als sommige mensen niet geholpen worden met het financieel beheer dan maken ze vaak foute keuzes om hun geld te besteden. Dan komen ze er, te laat, achter dat ze vergeten zijn om geld te reserveren voor fatsoenlijk eten.
  Er zijn overigens mensen die zoveel aflossingsverplichtingen van persoonlijke leningen
  hebben dat er niets meer overblijft om te eten. Met vrijwillige bewindvoering is met een betere afbetalingsregeling wel iets te repareren.

 13. Dat die gevallen er zijn wil nog niet zeggen dat dat voor het merendeel van de klanten van de Voedselbank zou gelden. In mijn stad kunnen mensen die zich in de schulden hebben gestoken, terecht bij de schuldhulpverlening. Die treft zo mogelijk een regeling die wèl de belastingvrije voet respecteert. Maar mensen die in de schulden raken doordat hun inkomen te laag is t.o.v. de vaste lasten, kunnen überhaupt niet aflossen en worden ‘dus’ ook niet geholpen. Die mensen worden door hen enkel doorverwezen naar de Voedselbank. Wie net boven die – overigens absurde – norm zit, kan zelfs dáár niet terecht en moet dan maar extreem zuinig leven. Die mensen doen echt geen onbezonnen uitgaven, dat kunnen ze zich niet permitteren.

 14. vroeger hadden we gaarkeukens maar nu kunnen de echte armen naar de voedselBANKEN.
  Wat zyn wy allen vooruit gegaan.. door de graaizucht van de banken verarmd, met de pet in de hand naar de voedselBank.
  Dank U meneer Kok, Samsom, Ascher wat ik aan Rutte en consorten had wist ik al.
  Miljoenen goedwillenden arbeidzame mensen die jarenlang op de foute partyen stemden.

 15. reinejragolo

  [ Ik ben verbonden aan een bureau voor bewindvoering ]
  [ Het lijkt me dat de verhoging van de bijstand vooral wordt benut voor consumentenelectronica, loten en drank ]

  De hulpvragers zijn zeker erg gelukkig met jou op het bureau voor bewindvoering?

 16. reinejragolo. Ah nu snap ik waar jouw sadistische kut opmerkingen vandaan komen. Je werkt zelf bij de bewindvoering. Ik hoor nogal eens dat jullie nog proberen te verdienen over de rug van mensen die in de schuldsanering zitten. Ze moeten jou per direct ontslaan en eerst maar eens 3 maanden laten wachten op de bijstand. Eens kijken of je dan nog zulke opmerkingen durft te maken hufter.

 17. Als we het DWI personeel ontslaan, het reïntegratietuig, dat subsidies achterover drukt, ontslaan alsook de lui van de bewindvoering de laan uitsturen. Dan houden we genoeg geld over om de bijstand te verhogen zodat niemand nog naar een voedselbank toe hoeft te gaan. En die enkeling die dan inderdaad liever loten of drank koopt, tja, dat is dan maar eigen verantwoording. In elk geval hebben we geen betutteling nodig!

 18. Reinejragolo al was dat zo… dat het geld OOK aan luxe wordt uitbesteed. Dat is wat het MKB juist wil niet ? Geld moet toch rollen. Verder zonder PC+inet en telefoon wordt het lastig solliciteren anno 2014.

  Weet je wie echt verkeerde keuzes maakt en die desastreus zijn voor een geheel land ?

  Wie ze echt onder curatele moeten stellen. Daar weet jezelf het antwoord op maar ik zeg het toch maar.

  DE VVD. Over de PVDA zullen we het maar niet hebben want die partij bestaat niet meer. Dat is net als de PVV een onderdeel van de VVD samen met D66 en die gristengriezels.

  JSF
  HRA voor de rijken
  Oorlogen in het buitenland
  Banken die behoren om te vallen door marktwerking maar omhoog gehouden worden. Bankiers x 7 die ieder 13 mil in zakken stoppen ken je ze nog ? en dan 2 mil voor de staat.
  En marktwerking in zorg. H. Hoogervorst heeft bloed aan zijn handen. Mussert is ervoor terrecht gesteld destjds.
  Huurverhogingen voor die plekken waar het werkplebs woont of gewoonweg slaven genoemd. VOC anno 2014.

  Dit nekt ons. Niet die bijklussende bijstandsmoeder die haar kroost TE VRETEN MOET GEVEN! DAT KROOST IS ONZE TOEKOMST! dus jahoor de VVD maakt ook de scholing te duur en rechtspraak. En je moet betalen voor je eigen ontslag door aantslag op je ontslagvergoeding.

 19. En Rutte is de meest gehate premier ooit dat geef ik je op een briefje. Weinig goeds te lezen over die lul op welk fora dan ook van links tot rechts. Dat is een teken aan de wand.

Reacties zijn gesloten.