Gerdi Verbeet houdt het voor gezien als voorzitter Tweede Kamer

Verbeet heeft het erg naar haar zin gehad in de Tweede Kamer, maar wil wat anders gaan doen. Na de verkiezingen van 12 september stelt zij zich niet weer beschikbaar voor de functie van voorzitter van de peuterspeelzaal voor grote mensen in Den Haag. Waar tegenwoordig kinderlijke zandbakgeschillen ouderwets worden uitgevochten met straattaal.

Ik hoop dat haar opvolg(st)er iemand is met wat meer haar op de tanden of wat meer ballen, zo u wilt. Ik heb wel eens begrepen dat Verbeet wel kordater was in het begin maar daar veel te veel commentaar op kreeg van haar mede -TK-leden en dat ze daarom verworden is tot een type van ‘foei-mag-je-niet-doen-hoor!’. Want als een PVV’er zijn grote bek opentrekt dan mag dat en als iemand ze van repliek wil dienen, dan gaat ze zitten pruttelen dat dat dan weer niet mag. Beetje bang om uitgescholden te worden voor PvdA’er?

Die bende straatvechters van de PVV in de Tweede Kamer hebben lang genoeg geregeerd, het wordt tijd om de bully’s van het plein in het gareel te krijgen. Van mij mag er een strakke voorzitter komen. Desnoods een die strafwerk kan geven, als huiswerk niet is gedaan, als er leugens worden verkocht (oké, kan hij/zij wel aan de gang blijven), als er niet wordt opgelet, als er straattaal wordt gebezigd en als de geachte afgevaardigde gaat lopen janken, op de gang sturen! (ik zou er helemaal vrolijk van worden 🙂 )

1 gedachte over “Gerdi Verbeet houdt het voor gezien als voorzitter Tweede Kamer”

  1. Verbeet “wil iets anders gaan doen”. Ik heb niet de indruk dat ze doorheeft hoe blasé dit klinkt in een tijd dat mensen op grote schaal hun baan verliezen.Ze is ongetwijfeld allang weer onder de pannen.

Reacties zijn gesloten.