Gemeente Molenbeek (B) staat ‘islamsafari’ van Dewinter en Wilders niet toe

Filip Dewinter en Geert Wilders wilden eens opzichtig hoofdschuddend en hopelijk bedreigd wordend rond gaan rijden in Molenbeek bij Brussel.

De gemeente Molenbeek heeft echter absoluut geen trek in deze twee rechts-extremistische haatclowns:

“Wij hebben de risico’s ingeschat en die vinden we veel te groot. Ze zeggen dat ze op safari willen in Molenbeek. Dat is provocerend en kan tot onveilige situaties leiden.” (NOS)

Het woord ‘safari’ geeft inderdaad al weer hoe beiden heren nazi’s erover denken: moslims zijn blijkbaar gevaarlijke, wilde dieren die je alleen veilig vanuit een auto kunt bezichtigen. Een volkomen natuurlijke gedachte voor een voormalig SS-gravenbezoeker als Dewinter. Ooit probeerde Wilders overigens zeer hard elke associatie met crypto-nazistische partijen als het Vlaams Blok/Belang te voorkomen, maar tegenwoordig is hij blijkbaar de schaamte voorbij wat dat betreft.

Wilders is doorgaans nog steeds wel wat voorzichtiger met dit soort termen (alhoewel hij de salonfähigheidscompetitie met Thierry Baudet toch al aan het verliezen is wegens beslist lelijker hoofd, niet meer van haat te ontdoen stemgeluid en dito persoonlijkheid, dus wat let hem nog?) maar schurkt internationaal maar al te graag aan tegen lieden die ze bezigen.

Vlaams BlokBelang heeft laten weten zich er niet bij neer te willen leggen omdat een gekozen volksvertegenwoordigende nazi zich zonder meer overal vrij moet kunnen vertonen volgens het Vlaams BlokBelang

1 gedachte over “Gemeente Molenbeek (B) staat ‘islamsafari’ van Dewinter en Wilders niet toe”

  1. Pingback: Geert Wilders en Filip Dewinter willen ‘islamsafari’ Molenbeek doorzetten | Krapuul

Reacties zijn gesloten.