Geert Wilders zinspeelt op coup, zijn aanhang fantaseert over genocide

Nou, in het onwaarschijnlijke geval dat met name de VVD, maar ook andere partijen, hun rug recht zouden houden en ook niet met de PVV samen zullen werken als die een klaterende verkiezingsoverwinning behalen, kan de dan demissionaire regering beter een korps speciale troepen paraat houden om de Wildersverzetscriminelen onder controle te houden, blijkens onderstaande dreigende taal van Den Lijder:

“Als ik straks de grootste ben en andere politici willen niet met mij samenwerken, dan zullen de mensen dat niet accepteren. Dan komt er een revolte. Wij laten dat niet gebeuren.”(Welingelichte Kringen)

Geert Wilders was gisteren op een bijeenkomst met zes andere Eurosceptische bezorgde fascistenklieks in Milaan, en zoals wel vaker laat hij in het buitenland de meest extreme kanten van zijn plannen blijken zoals deze vrijwel expliciete coupplannen. En dit kwam dan zo ongeveer tegelijk naar buiten met zijn leuke tweetje waarin hij uitdrukking geeft aan zijn wens de islam van de planeet te willen laten verdwijnen. De man radicaliseert met de dag verder.

Zijn volgelingen radicaliseren gretig met hem mee, en fantaseren openlijk over genocide, zoals onder andere nota bene het voormalig kamer- en huidig raadslid voor de PVV Willie Dille, die unverfroren een pagina tweet waarop de verdelging van de islam met een atoombom wordt bepleit:

 

 

Een filmpje waarbij John Lennon’s vredelievende ‘Imagine’ overigens op werkelijk onvoorstelbaar schandalige wijze misbruikt wordt:

Hier heeft men het vandaan gehaald:

https://www.youtube.com/watch?v=Eqb6f-04ssA

1 gedachte over “Geert Wilders zinspeelt op coup, zijn aanhang fantaseert over genocide”

  1. Pingback: Wie zwijgt stemt toe…. | Krapuul

Reacties zijn gesloten.