Geert Wilders verzuimde om eigen BV te melden

AhAAAAAAA, daar hebben we het, meneer richt stiekem bedrijfjes op!

Geert Wilders zegt in een reactie dat het oprichten van een bedrijf voor de exploitatie van intellectueel eigendom ‘niet ongebruikelijk’ is.’

Wel ongebruikelijk vind ik het dat hij in staat blijkt iets te exploiteren dat hij niet heeft. Wie, in Godsnaam, wil er toch betalen om een uur lang in slecht Engels op staccato toon aan zijn kop gezeurd te worden over volslagen fictieve zaken als de islamisering van Europa?

Zitten hier nog gevolgen aan, vraag ik me af? Strafregels schrijven voor Gerdi Verbeet? Een verplichte storting voor de jaarlijkse barbecue van de Tweede Kamer (ja, óók voor het halal vlees)?

20 gedachten over “Geert Wilders verzuimde om eigen BV te melden”

 1. klinkt als een standaard oprichtingsakte, niets spannends

  Greet zal wel gaan klagen dat hij cijfers moet publiceren

  hij kan z’n B.V. toch gewoon inschrijven op het adres van een fractiegenoot? beetje janken om niets

  misschien wil ie gewoon een boek gaan publiceren (Martin Bormann ehh Bosma als ghostwriter) of wordt Fitna 2 wel een enorme kaskraker, coming soon to a theatre near you

 2. ik ben wel benieuwd wat voor doelomschrijving Geert voor de B.V. Nederland zou formuleren

 3. kaaskop Schreef:

  ik ben wel benieuwd wat voor doelomschrijving Geert voor de B.V. Nederland zou formuleren

  Zuiverheid van product? 🙂

 4. als ik wat handiger was met de kompjoeter dan kon ik wel een leuke KVK uittreksel-fuck maken

  de B.V. Israël, tevens handelend onder de naam B.V. Nederland, met Geert Wilders uit Venlo als dga

  gevestigd in Den Haag, postadres de kolonistenhut van Geert

  Fleur Agema als gevolmachtigde

  Robert Spencer, Pamela Geller, Avigdor Lieberman en nog een paar van die engerds als commissarissen

  doelomschrijving: onder het mom van Henk & Ingrid de financiële en politieke belangen van vriendjes en financiers in binnen- en buitenland veiligstellen, het organiseren van hedendaagse kruistochten, het (doen) plegen van genocide op moslims, etc.

 5. Maak toch ernstig bezwaar tegen dat MIJN huis, MIJN Volksvertegenwoordigingshuis, de Tweede Kamer het domicilie blijkt te zijn van Geert Wilders. Die kloon van de leider van de NSB Anton Mussert: http://www.geschiedenis24.nl/nieuws/2008/december/NSB-leider-Anton-Mussert-was-ook-miljonair.html wil ik voor geen prijs in MIJN huis. Wie kan mij tegenhouden dat sujet desnoods met gebruikmaking van enig proportioneel geweld uit MIJN huis te zetten. Moet ik godverdomme ook nog zijn knokploeg die mij tegen moet houden betalen? Dan ga je toch niet stemmen dan is het ook jouw huis niet Sjuul is het enig overgeblevene wat ik expliciet uit deze berichten kan opmaken. Waar zijn ze godverdomme mee bezig? Intellectuele eigendomsrechten van rotzooi die die NSB-er produceert in MIJN huis, als was MIJN huis ZIJN huis?

 6. De man kan ook niks origineels verzinnen he? Zelfs de naam van zijn bedrijf pikt hij van een andermans boek. Wat is het toch een gluiperd.

 7. Postbox weet hij ook al het bestaan niet van , heb je zeker niet in Limbabwe

 8. Ik doe nu een voorspelling. Zodra de regels voor partijfinanciering aangescherpt worden zullen we meer “economische” activiteiten in de B.V. van Geert gaan zien. De B.V. is een handige manier om geldstromen te maskeren en buiten beeld van het politiek getinte toezicht te houden. In plaats van stortingen in de partijkas uit Amerika en Israël krijg je dan bv betalingen van Amerikaanse en Israëlische bedrijven en instellingen als vergoeding voor de distributie van Mein Kampf achtige boeken en vergoedingen voor het houden van haatpraat, al dan niet met keppeltje. De kosten van Moszkowicz lopen dan ook gewoon via de B.V. en hij kan zichzelf salaris toekennen en z’n pensioen regelen, bijvoorbeeld door overtollige centjes te investeren in optrekjes in Israël, al dan niet in bezet gebied.

 9. Een of andere frats met geld gaat Wilders de kop kosten. Aan de journo’s om dit uit te zoeken: Follow the money!

 10. Ik heb uit betrouwbare bron de Geert een boek gaat uitbrengen. De titel is al bekend; ‘Mijn gevecht’ gaat het heten.

 11. @Keira

  gelukkig is niet iedereen zo strikt als de KvK als het op postbussen aankomt

  de buurtbewoners van generaal Lucassen hebben het adres Binnenhof 1A aan hem als “post”adres opgegeven voor toekomstige non verbale communicatie 🙂

Reacties zijn gesloten.