Geert Wilders: stem op lokale partijen met een goed programma en goede kandidaten woehahahaha

PVV-leider Wilders roept mensen buiten Den Haag en Almere op om bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart op een lokale partij te stemmen, “mits die een goed programma en goede kandidaten heeft”. (NOS)

Hoe lang bestaat die sekte van PVV-haatsmurfen nu al? Tien jaar! En in tien jaar is het ze nog steeds niet gelukt om voldoende niet volkomen achterlijke types bij elkaar te schrapen voor wat eenvoudig gemeenteraadswerk. En zelfs in de twee gemeenten waar ze dan wèl actief zijn, Den Haag en Almere, halen ze regelmatig de pers met hun volkomen infantiele ideeën.

En dan gaat Geert W. mensen aanraden op een partij te stemmen ‘met een goed programma en goede kandidaten’ terwijl ze zelf in 401 gemeenten überhaupt geen programma of kandidaten hebben.

Kortom:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

14 gedachten over “Geert Wilders: stem op lokale partijen met een goed programma en goede kandidaten woehahahaha”

 1. “Tien jaar! En in tien jaar is het ze nog steeds niet gelukt om voldoende niet volkomen achterlijke types bij elkaar te schrapen voor wat eenvoudig gemeenteraadswerk. ”

  Haat is geen opbouwend factor – het komt vooral goed te pas bij razzia’s, pogroms, lynchen, hooivork partijen, allochtonen/buitenlanders bashen.
  Normaal, rustig opbouwen lukt ze niet. Ze hebben het structuur niet.

  ( moet je zeer bescheiden ook het effect “Krapuul.nl” van de laatste jaren niet doen verwaarlozen. :))

 2. En dan die PVV adepten nog steeds volhouden dat de PVV voor oplossingen zorgt en het land gaat redden. Wat vallen ze hier weer keihard mee door de mand. Wilders zegt hier letterlijk ik heb niks te bieden en laat andere het werk maar opknappen.

  VVD elitair dom
  PVV tokkie dom

 3. Wilders moet eerst naar zijn eigen programma en kandidaten kijken, voordat hij zich vanuit zijn afgesloten toren tot de gemeenten beneden hem richt.Zijn programma is ordinair gejat van de SP en zijn kandidaten, en daar reken ik ook de diverse PVV fracties onder in den lande, zijn kwijlende jaknikkers en lamlendige reetlikkers.

 4. Wilders slaagt er nog niet eens in om voor zijn Tweede Kamer-fractie mensen te krijgen die het niveau brievenbuspisser ontstijgen.

 5. @Jan, sterker nog: de rest van al die andere partijtjes daalt ook aardig in de richting van het niveau brievenbuspisser.

 6. Wilders is een sekte, geen politieke partij. Sekteleden adoreren de leider, want zelf weten ze dat ze niets klaarspelen.

 7. Wilders was een meesters zet van de VVD haviken. Ik zeg was…

  Wilders zou tokkie dom voor zijn rekening nemen. Die bierbuiken die vuistdiep in de WWB zitten en daarvoor niet de VVD de schuld geven maar die buitenlanders die voor eigen gewin naar hier zijn gehaald door diezelfde VVD en het CDA. En de VVD doet het nog steeds met mensen uit oost Europa. Volgens de peilingen gaat het zoals de VVD wil. Mensen die eigenlijk als ze werkelijk voor hun eigen belang op zouden komen iets links moeten stemmen gaan nu weer voor iets rechts. En dan heb je nog die 1000 euro mensen die dan weer VVD stemmen en denken dat ze hun HRA mogen houden terwijl ze door die VVD hun baan en dus hun huis kwijtraken met als bonus een restschuld en een participatie plicht dat niets minder is dan slaven arbeid.

  En voor millieu wat belangrijker is dan economie want WE ZIJN VERDOMME EEN ONDERDEEL VAN EEN ECOSYSTEEM!!! is bij die rechtse domoren ook al niet heilig.

  Dat ze allemaal mogen sterven nadat onze pesticide de bijen heeft uitgemoord. tja bijen boeiend…. kleine beestjes wat heb je er aan. Een klein radertje in het groter geheel… En tal van dit soort zaken. Oogenschijnlijk niet belangrijk maar WHAT GOES AROUND COMES AROUND!

  Nee voetjebal en OS. DE TANDENBORSTEL VAN RUUD GULLIT IS ZOEK!!! SHIT!!! WE GAAN TEN ONDER!!!

 8. Oh de feiten zijn zo hard dat ze trug komen met infantiele namen zoals Krapuulkiller. Zegt genoeg als het intellect tekort schiet en zo is RECHTS! worden ze geweldadig.

 9. Zal wel een poging van de heer Wilders zijn om een eventueel succes van de lokale partijen naar zich toe te trekken.
  Lekker goedkoop, nergens meedoen maar toch kunnen zeggen dat je ‘gewonnen’ hebt.

Reacties zijn gesloten.