Geert Wilders (PVV), de man die geen nee kan horen

Geert Wilders is een doorgedraaide megalomaan aan het worden. Tweederde van de Tweede Kamer wil dat Nederland meedoet aan het ESM. Wilders in zijn almachtige wijsheid (en mediageilheid om alvast stemmen te winnen met een anti-Europastandpunt) heeft besloten dat hij de Staat voor de rechter daagt hierover. Hij wil dit NIET!

Wat hij wel wil is ons, de belastingbetaler, op kosten jagen. Nu een kort geding en als hij daar niet in het gelijk wordt gesteld, dan start hij een bodemprocedure. Zoiets kan jaren duren en kost onmogelijk veel geld, voor beide partijen! Uiteraard ook weer van ONS geld!

Ik zie een patroon, toen Wilders eerder voor discriminatie etc. voor de rechter stond, begon hij ook gelijk te janken dat als hij niet in zijn gelijk werd gesteld, dan… (vul zelf maar aan, ik word er nog steeds te boos over). Nu doet hij het weer, wraking zal ook wel weer aan de orde komen vrijdag. De rechter zal wel een veel te D66 uiterlijk hebben, of zoiets. Wilders is dat kleine kind in de supermarkt dat gillend op de grond ligt, omdat hij iets wel of niet wil. Ik zou zeggen, gewoon laten liggen en doorlopen. Totaal negeren die man.

10 gedachten over “Geert Wilders (PVV), de man die geen nee kan horen”

 1. Ik denk dat de rechter aanstaande vrijdag Wilders en zijn trouwhartige vriend Moskowitz in het gelijk zal stellen want anders krijgt de goeie man te maken met de Mossad en vinden we hem binnenkort in een zak in het kanaal zonder oren en ogen…

 2. #1 Als de rechter vrijdag Wilders en zijn trouwhartige vriend Moskowitz in het gelijk stelt zal vrijdag 1 juni 2012 voor eeuwig in de vaderlandse geschiedenis worden geboekstaafd als de datum dat de parlementaire democratie in het Koninkrijk der Nederlanden werd afgeschaft.

 3. Blondje en zijn maatje Bram. M stonden gisteren weer voor de rechter. Beide heren zijn pro Israel.
  Is dat soms de reden dat deze heren gezamelijke vrienden zijn? Voor Knevel en van der Brink antwoorde
  Bram op de vraag of hij dat ook voor de SP zou doen zachtjes ” ja ”

  Geloof er helemaal niks van, beide heren zijn 2 handen op 1 buik.

 4. @2
  Ach Bram M heeft gisteren met zijn pleidooi in de scootermoord zaak ook al de rechtstaat in het Koninkrijk der Nederlanden voor een deel afgeschaft.

  Door zijn pleidooi is het nu niet meer mogelijk om verkeersovertreders (roodlicht of snelheid) of plegers van een misdrijf (doorrijden na een ongeval of tanken zonder te betalen) op basis van het kenteken alsnog te straffen.
  Je zegt als kenteken-houder gewoon dat je niet zelf reed en geen enkel idee hebt wie er op dat momnet wel reed, en je bent vrij gepleit.

 5. Wilders start een procedure waarvan hij (of laten we in Godsnaam hopen in ieder geval Bram) weet dat het klinklare onzin is. Een grote stapel met jurisprudentie laat zien dat zijn zaak 0,00001% kans maakt.
  Hij gebruikt de zaak om de aandacht vast te houden en vervolgens de rechterlijke macht belachelijk te maken. Jammer dat er te veel stemgerechtigden zijn die niet inzien dat deze man een levensgroot gevaar voor onze rechtstaat vormt.

 6. Geert Wilders is een held. De enige echt betrouwbare politicus in de Tweede Kamer die snapt dat de EU, de islam en de grachtengordel-elite de basis zijn van alle ellende.

 7. @6 “Geert Wilders is een held. De enige echt betrouwbare politicus in de Tweede Kamer die snapt dat de EU, de islam en de grachtengordel-elite de basis zijn van alle ellende.”

  Sarcasme?

 8. #6 Erik 30 mei 2012 – 10:15 pm

  En jij bent het prototype van de nazi in 2012!

 9. @6 Jouw ‘held’ weet niet hoe de parlementaire democratie in elkaar zit,hier gaat de rechterlijke macht niet over.

Reacties zijn gesloten.