GeenStijl pleit leerling van het Ibn Ghaldoun vrij

Geenstijl heeft ‘Het filmpje.‘ Dat is prima. De leerling van het Ibn Ghaldoun wordt zo vrijgepleit. Goed zo. Maar dat betekent natuurlijk niet dat GeenStijl opeens ‘goed’ is vanwege deze ene actie. GeenStijl is en blijft het riool voor journalistiek Nederland. Maar een riool raakt soms verstopt. En het filmpje dient als plopper. En het riool van GeenStijl stroomt weer als vanouds.

3 gedachten over “GeenStijl pleit leerling van het Ibn Ghaldoun vrij”

  1. “En natuurlijk moeten we op de beelden even het constante provoceren bij de camera’s en de motherfucking vliegende high kick negeren. Guerrilla gonna guerrilla, zullen we maar zeggen. Maar verder, wat een pareltje is het toch. Zo komt het wel goed met de naam van Ibn Ghaldoun. Eén van de aanwezige cameramannen, Hans van der Klaauw, zal in NCRV Lunch (vanaf 12.15) verslag doen van De Aanval. Tot slot lijkt ons ‘vechten met cameraploegen’ niet de beste manier om je te concentreren op examens. Maar dat ligt misschien aan ons.”
    Ik geloof dat je de fijne ironie niet hebt begrepen …

  2. Ik wou dat we GS konden negeren net als de PVV helaas is het wel zo dat de naievelingen die daar reageren wel gaan stemmen met een totaal verkeerd wereldbeeld. Weinig anti VVD berichten liever voetjebal of een buitenlander topic. Vpro kijken ? Caberet ? Muziek ? Wetenschap ? …. Millieu… Nah te links te moeilijk te sociaal.

  3. Alsof een blogje, waar veelal domrechtse pubers en extreemrechtse figuren frequenteren, bij machte is om wie dan ook ‘vrij te pleiten’.

    En journalistiek? De redactie bestaat uit stukkieschrijvers, die middels hun woorden inkomsten vanuit advertenties genereren. Dat, in een notedop, is geenstijl.

Reacties zijn gesloten.