De gecorrigeerde wiki over de prinsenvlag

Om de betrouwbaarheid van iedereen-kan-erbij-encyclopedie Wikipedia te onderstrepen lazen wij voor u onder het lemma prinsenvlag:

Tijdens een door de PVV georganiseeerde betoging droegen aanhangers van AFA de prinsenvlag en een week later, bij de algemene politieke beschouwingen van september 2013, droegen vier kamerleden van de PVV, Martin Bosma, Reinette Klever, Machiel de Graaf en Harm Beertema, een speldje met een afbeelding van deze vlag.[14]

Hier schrijft een trotse twitteraar dat hij die mooie passage over “AFA” er in heeft gesmokkeld, waarbij het opvallend is dat de encyclopedie er geen moeite voor doet uit te leggen wat AFA is, laat staan door te verwijzen.
Ook Wikipedia is in Nederland allang het speeltje van ultrarechts, voorzover u het nog niet wist.

8 gedachten over “De gecorrigeerde wiki over de prinsenvlag”

  1. Toch vreemd. Als de meeste PVV’ers geen probleem hebben met dit NSBsymbool, zoals blijkt, waarom moeten ze dan AFA leden inhuren om voor hen die vlag te dragen tijdens de PVVdemo. Mankeert hen iets aan hun handen dan?

  2. Dan heb je goed je best moeten doen: het heeft er nog geen uur, en midden in de nacht, gestaan. En een nacht later weer een krap half uur.

    Over het algemeen word Wikipedia erg goed bijgehouden.

  3. Tja…dan werkt het Ensie systeem toch beter waar experts een woord kunnen omschrijven welke door de reactie wordt geplaatst. Niemand kan dit zomaar lukraak gaan veranderen. Wellicht interessant voor de experts onder ons? http://www.ensie.nl/

Reacties zijn gesloten.