Geboren leiders reiken naar de oneindigheid – en zien overal hete chicks

Diverse kip in de open lucht
Diverse kip in de open lucht
Dit is normaalgesproken nieuws waar ik met een boog omheen loop. Maar nu het nogmaals langskomt zie ik het in het licht van de winnaar van de domste universitaire reclame van Nederland. De Rijksuniversiteit Groningen had colleges farmacie onder de titel “Hoe versier je een patiënt?” Gegeven door versiercoach Ali Mohammed.

Ali Mohammed, is gastdocent aan de RUG. Hij geeft lessen ‘Hoe versier je een patiënt’ aan studenten farmacie. Mohammed studeerde zelf in 2014 af aan de opleiding. Datzelfde jaar begon hij samen te werken met Veninga.

‘Wat ik fucking leuk vind om te doen, is wat je hier ziet. Door gebrek aan tijd tijdens mijn studie, kon ik niks anders doen dan day gamen. Chicks op straat aanspreken, versieren, en die shit heb ik echt gemasterd, waardoor ik nu zoveel kennis heb dat dit echt het platform is om het met mensen te delen’, zegt hij in zijn eerste video in maart 2014, waarin je hem langs de universiteit ziet lopen. In dezelfde video laat hij selfies zien van ontblote jonge vrouwen die de foto’s naar hem zouden hebben gestuurd.

Hopelijk ontgaat dit nieuws mijn gade, alumna van Groningen, dit beeld van diep verval – zij volgt geen Nederlands nieuws -, waar in dit geval een eind aan gemaakt is, maar het had nooit zo ver mogen komen dat een “versiercoach” colleges aan aankomende farmaceuten ging geven.

Bron.

1 gedachte over “Geboren leiders reiken naar de oneindigheid – en zien overal hete chicks”

  1. Pingback: When you’re hot you’re hot, when you’re not you’re not | Krapuul

Reacties zijn gesloten.