Geacht AD

ad-1Daar was ie weer afgelopen zaterdag, de kop tussen aanhalingstekens op de voorpagina van het AD. Lekker makkelijk. Gros van de lezers leest over de aanhalingstekens heen, en de enkeling die valt over de kop, die poeier je af met het staat toch tussen aanhalingstekens?

Zal ik eens wat vertellen? Amerika en Australië zijn volledig overgenomen door migranten. En zelfs de enkele autochtoon die er nog woont spreekt de taal van de allochtonen.

De aankondiging op de voorpagina ging over een groot artikel met wederom een kop tussen aanhalingstekens. “Moslimgeweld”. En dan wordt er o.a. een voorval met een Litouwer aangehaald. De kans dat een Litouwer katholiek is, is 75x zo groot als dat hij moslim is.

“Hun etnische achtergrond wordt verzwegen” wordt er gemeld. Als er iets is waar niet over gezwegen wordt de afgelopen jaren dan is het dát! Er is een politiechef vanwege Keulen ontslagen, juist omdat hij gelijk meldde dat het om Noord-Afrikaanse bendes ging.

“Het is nog veel erger geworden sinds de vluchtelingencrisis” staat er in het artikel. Wat is dat toch, om mensen die huis en haard in de steek gelaten hebben, familieleden hebben verloren, die vaak een barre tocht achter de rug hebben af te schilderen als moslims die niet deugen? Terwijl het grootste deel niet eens moslim is?

Ik lees overduidelijk een mening.
Bijvoorbeeld ook: AD 28 september 2015: Christenen leven niet zeker in Duitse azc’s.
Keulse beerput is politieke tijdbom voor Angela Merkel. AD 8 januari 2016.

En als ik de schrijver er op aanspreek, dan krijg ik een mening als antwoord en een block.
Dat noem ik geen journalist, dat is een opiniemaker.

Ik snap het wel, dat jullie dergelijke artikelen plaatsen. Dergelijke artikelen worden massaal gedeeld door mensen in wier straatje het past en leveren fijne ingezonden brieven op. Maar geef de schrijver dan een column of plaats het als een opiniestuk, en presenteer het niet als zijnde het nieuws.

Met vriendelijke groet,
Een bezorgde lezer

1 gedachte over “Geacht AD”

  1. Pingback: Ik hoorde het donderen in Keulen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.