Gaat Van Bemmel (PVV) zorgen voor belastingverlaging?

Wahahahahahahahahahahahaha, dacht het niet!!!!!!! 😀

Wat heeft dit licht van de PVV bedacht? Dat de PVV niet zal rusten voor de consument een eerlijker prijs betaald aan de pomp voor de benzine. Nou eh, dan krijgt hij nog een heel gevecht met het kabinet.
Overheid int ca 60% van de prijs aan accijns en BTW, dus eh, belastingverlaging? Minder inkomsten voor de Staat, oplopende staatsschuld? Dacht het niet! 😀

Ach ja, dat heb je als je moeite hebt met je huiswerk maken. Bijles een optie? 😀

8 gedachten over “Gaat Van Bemmel (PVV) zorgen voor belastingverlaging?”

 1. Volgens PVV-site heeft van Bemmel windmolens in zijn takenpakket. Het wordt mij nu duidelijk welk soort windmolens bedoeld worden. :mrgreen:

 2. #3 Hij heeft de klappen van de wieken gehad als hij windmolens wil verbieden. Niet echt Hollands :mrgreen:

 3. Nounou, nogal lagere school economische kennis als je zo reageert.
  Wellicht kun je pleiten voor nog veel duurdere benzine en 10 euro belasting per liter…volgens jouw domme redenatie zou dan alle economische problemen voor de staat opgelost zijn!
  typerend links economisch dneken; hoe hoger de belastingen hoe beter…
  Teriwjl dit juist niet zo is; lagere lasten zorgt voor meer economisch verkeer, meer investeringen,meer banen, snellere geldrondgang en ergo dus voor hogere belastinginkomsten voor het rijk!
  dus ionderdaad tijd voor het meest belastingrijke land ter wereld om de belastingen en accijnzen (fors) te verlagen…de economie vraagt erom, de mensne , de bedrijven, en uiteindelik zal juist de totale belastinginkomsten stijgen.

Reacties zijn gesloten.