3 gedachten over “Gaat Geert naar het volk luisteren?”

  1. Het volk wil Geert ook niet, dus wat doen we?

    De militaire straf wegens ontucht met minderjarige ondergeschikten is uitgezeten, de rest is slechts doorsnee asociaal gedrag. Verzwijgen doen er wel meer in de partij. En bovendien staat de leider zelf ook terecht.

    Gewoon blijven zitten en je mond houden valt bovendien niemand op.

  2. we geven als volk Den Haag een maand de kans om alle onder de mat geschoven vuiligheid naar boven te halen , daarna kunnen ze zelf opstappen er vind geen wachtgeld uitkering plaats, wel adviseren we ze om zich in te schrijven bij het CWI, anders krijgen ze helemaal niets en moeten ze net als wij gewone burgers hun eigen huis maar opeten en hun spaarcentjes,voorts krijgen ze een kruisje achter hun naam zodat ze niet meer een publieke baan krijgen.
    Wat zal het stil worden daar op het binnehof,maar ja we moeten toch eens een begin maken, ik biedt me aan als coordinator van het geheel, ik zoek nu nog een paar schone bezems die me willen helpen.

  3. Nou wil wel helpen, maar mij lijm je niet met een bezem alleen 😮 Wil minstens goede beschermende kleding en lieslaarzen, ook gezichtsbescherming lijkt me niet overbodig.

Reacties zijn gesloten.