FVD speelt met mensenlevens; promoot mondmaskers die geen bescherming bieden tegen coronavirus

Het Forum voor Democratie (FVD) probeert goede sier te maken met mondmaskers die geen enkele becherming bieden tegen het coronavirus. Volgens de fascisten liggen er 700.000 exemplaren klaar die onmiddellijk uitgedeeld kunnen worden aan kappers en tandartsen:


Er is maar één probleem: de mondmaskers bieden ongeveer evenveel bescherming tegen het coronavirus als het injecteren van Lysol. Van de website van de producent: “Een chirurgisch masker, veelal 3-laags Type I en IIR, houdt vloeistofspatten tegen die mogelijk van de drager kunnen overgaan naar iemand anders. Maar dus geen kleine deeltjes, zoals virussen, bacteriën en fijne stofdeeltjes”.

Uiteraard wordt die produktomschrijving zorgvuldig verzwegen door Baudet en co. Blijkbaar denkt het fascistische smaldeel dat wij niet kunnen googlen.

Mocht FVD deze rommel daadwerkelijk uit gaan delen aan tandartsen, thuiszorgmedewerkers en kappers dan is die partij gewoon verantwoordelijk voor de doden die onherroepelijk gaan vallen.

Overigens bleek al tijdens het Kamerdebat dat het bedrijf niet op de juiste wijze gecertificeerd was.

Uitgelichte afbeelding: By James Gathany – CDC Public Health Image library ID 11162, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6701700