Fundamentalisten in Jeruzalem: vrouwen moeten uit straatbeeld verdwijnen

Aanstootgevend of niet, vrouwen blijven onderdeel van het Jeruzalemse straatbeeld. Burgemeester Nir Barkat verzet zich tegen protesten van ultra-orthodoxe joden. Die vernielen reclameposters met afbeeldingen van vrouwen.

Zo is het maar net! Gek geworden die fundamentalisten? En wederom de vraag: “Waarom zegt Geert hier niets van?” Als dit door moslims wordt gedaan, dan is de wereld te klein. Dan spuwt de blonde kaketoe weer vuur over die walgelijke islam. Deze mannen zijn net zo erg als welke fundamentalist ook, dus graag ook even afkeuren Geert!

11 gedachten over “Fundamentalisten in Jeruzalem: vrouwen moeten uit straatbeeld verdwijnen”

 1. oeps, ultra-orthodoxe joden een groter gevaar dan een Iraans nucleair programma volgens de Israëlische geheime dienst

  houdt Uri nu ook alle opties open?

 2. persvrijheid in Israël is een illusie gelet op de vele gag orders en celstraffen voor klokkenluiders

 3. heeft de redactrice van het pottenblad Opzij niets te zeggen nu?
  of andere voor het vrouwelijke ras opkomende beweging?
  raar ik dacht dat er hier altijd enorm veel groeperingen politici waren die zo voor de achtergestelde vrouw opkwamen?

  Ciscaatje dresselhuys,Hirschy ajaan ali,pottenblad Opzij,enz……joehoe meiden waar zijn jullie?

 4. Kijk als allochtonen/moslims nu dit lezen en zelf iedere keer door allerlei politici/propaganda in de media erop aangesproken worden dat moslims vrouwen benadelen,vraagt men zich af en nu????? hoe moet een schooljuf of schoolmeestertje nu erop reageren?

  De Tweede wereld joodse vervolgrazzia worden uitgelegd op school,en met je blackberry lees je op de telegraafsite dat vrouwen gescheiden in bussen zitten in jeruzalem en dat palestijnen en joden apartheid in bussen invoeren?

  raken de jeugd in ons land nu niet confused?

 5. “In september trokken negen kadetten van de Israëlische officiersopleiding landelijk de aandacht toen ze weigerden naar zingende vrouwen te luisteren. Vrouwelijk gezang zou bij mannen onreine lusten opwekken.”

  “Vorige maand sloopten Sikrim-joden, een bijzonder radicale groep, een ijswinkel omdat het likken van ijs zou uitnodigen tot promiscuïteit.”

  Wel geile ventjes, die fundamentalisten. Kunnen ze zich niet beter laten behandelen, als ze over zulke onnozelheden al sexueel opgewonden worden?

 6. Harry Schreef:

  Kunnen ze zich niet beter laten behandelen, als ze over zulke onnozelheden al sexueel opgewonden worden?

  Psst, Feind hört mit, *kijkt over schouder* voordat je het weet ben je antisemitist hoor. 🙂

 7. Harry Schreef:

  “In september trokken negen kadetten van de Israëlische officiersopleiding landelijk de aandacht toen ze weigerden naar zingende vrouwen te luisteren. Vrouwelijk gezang zou bij mannen onreine lusten opwekken.”
  “Vorige maand sloopten Sikrim-joden, een bijzonder radicale groep, een ijswinkel omdat het likken van ijs zou uitnodigen tot promiscuïteit.”
  Wel geile ventjes, die fundamentalisten. Kunnen ze zich niet beter laten behandelen, als ze over zulke onnozelheden al sexueel opgewonden worden?

  Nouuuu, het ligt ook wel een beetje aan de vrouwtjes hoor. Hoe ze met hun kreunend gezang een orgasme nabootsten, en dat gelik aan ijsjes doen ze ook expres met zeer lange halen terwijl ze je diep in de ogen kijken. Om maar niet te spreken over al die schoolmeisjes met naveltruitjes die dan verleidelijk hun been uitsteken en roepen : “Mijnheer, ik heb losse vetersss!”. Bah, weg met die handel.

Reacties zijn gesloten.