Frans Weekers (VVD), machtigste man in autoland

Frans Weekers, de man die officieel een VVD’er is, maar als ik hem zie toch altijd een echte PVV’er vind, is de machtigste man in autoland, heeft het tijdschrift Autoweek bepaald. Wat Frans zegt, gebeurt. Frans kan automerken maken en breken in Nederland. Frans zal dat wel helemaal geweldig vinden. Frans kennende van de TV. Hij zal er wel een bijpassende schreeuwende das bij uitzoeken, bij dat gevoel.

Maar deze staatssecretaris bepaalt dus welke auto’s er over de door de VVD voor 130 km/h geschikt gemaakte wegen rijden. Niet de consument, niet de fabrikant. Voor zover de vrije markteconomie en het zelfbeslissingsrecht. De overheid bij monde van een VVD’er bepaalt, dat u dat even in de oren knoopt.

3 gedachten over “Frans Weekers (VVD), machtigste man in autoland”

  1. toch verdient frans eigenlijk een oprotpremie

    Verkoopterugval in januari (-6,1%) en februari (-10,3%) is de verkoop van nieuwe auto’s ook in maart weer verder achterop geraakt op 2011. Afgelopen maand werden 52.549 nieuwe auto’s afgeleverd, tegenover 56.601 stuks in maart 2011, een terugval van 7,2 procent. Dit blijkt uit cijfers van RDC, bewerkt door AUMACON.

    http://goo.gl/NgpbH

  2. Oh wacht ik lees het al, meneer neemt lobby centjes aan en krijgt een leuke auto van Audi. En beslist daarom welke belastingvoordeeltjes er komen. Leuk joh!

Reacties zijn gesloten.