FNV-spotje lachende Rutte is toegestaan

Hahaha, een stel ongetwijfeld zichzelf zeer fatsoenlijk vindende, rechtse, egoïstische klootzakken had geklaagd bij de Reclame Code Commissie over het FNV-spotje van een schaterende Rutte in verband met bezuinigingen op de zorg. De Reclame Code Commissie kreeg namelijk een flink aantal klachten van mensen die het smakeloos vinden dat de suggestie wordt gewekt dat het kabinet lacht om de geuite zorgen.

Welnu, vette pech rechtse eikels, het mag gewoon wél. Jullie kopvoddentaks gedogen, dan wij Rutte door de plee spoelen.

3 gedachten over “FNV-spotje lachende Rutte is toegestaan”

  1. Als Wilders mag haatzaaien en zo’n belachelijk meldpunt mag beginnen, dan mag zo’n spotje zeker. Wat hadden die hypocrieten dan verwacht?

  2. Ik moet iedere keer verschrikkelijk lachen als ik het filmpje zie.
    Ik heb overigens een keer bij de Reclame Code Commissie geklaagd over het promo-filmpje van de PVV (http://is.gd/RYukvz ) waarin heel expliciet ook kinderen werden genoemd. Dit filmpje wordt uitgezonden voor kinderbedtijd en alle andere kinderen konden horen hoe misdadig hun vriendjes waren. Dat stukje is er inmiddels uitgehaald. Nu weten de kinderen dat het alleen maar de ouders van hun vriendjes zijjn die zule criminelen zijn.

  3. Nou ja, moeten ze dan een huilende wegkwijnende Rutte laten zien? Hij zal geen traan laten om de mensen die de dupe worden/zijn van zijn afbraakbeleid. Dus kan je hem ook niet jankende laten zien. Maar wel lachend en honend.

Reacties zijn gesloten.