Fleur Agema wil gevangenen van de kou laten verrekken

Steeds als je denkt dat het nu toch echt niet primitiever, debieler of neanderthalachtiger kan blijkt de PVV weer tot nieuwe dieptepunten in staat:

Kamerlid Fleur Agema heeft gisteren tijdens de fractievergadering van de PVV voorgesteld om de verwarming in de gevangenissen een paar graden lager te zetten. Ze wil dat gevangenen het zo koud mogelijk hebben in hun cel.

Was Morticia Fleur Agema trouwens ook niet afgestudeerd op een of ander nogal gothic aandoend gevangenisontwerp? Oh ja, hier staat het. Abu Ghraib is er niks bij.

Ook ziet de partij ‘graag de chain gang in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. Lekker langs de weg aan het werk in een vrolijk roze pakje. Omdat veel tuig afkomstig is uit schaamteculturen hakt dat er extra in.’

Dit zijn dan teksten van die ‘volstrekt normale partij’ waar Mark Rutte het over had, weet u nog wel. Kan dat mens zelf niet aan de ketting gelegd worden zeg, dat doe je doorgaans toch met valse krengen. Maar dat zal wel weer niet mogen van Dion Graus.

5 gedachten over “Fleur Agema wil gevangenen van de kou laten verrekken”

  1. Zit iets niet helemaal lekker in dat koppie. Die heeft vroeger waarschijnlijk ook de pootjes uit spinnetjes getrokken.

  2. De PPV-ers zijn overduidelijk doorgedraaide psychopaten die in een inrichting horen te zitten met, naar eigen wens, temperatuur op paar graden lager.

    Overigens zijn deze uitspraken onder vele anderen de directe illustratie voor de Milgram experiment die heden dage maatschappelijk in Nederland gevoerd wordt: http://nl.wikipedia.org/wiki/Experiment_van_Milgram

  3. ‘ Omdat veel tuig afkomstig is uit schaamteculturen hakt dat er extra in.’ En nog even tussendoor lekker racistisch wezen …

  4. @3 Het is prudent om steeds cultuur en ras te onderscheiden. Anders wordt het een rommeltje.

  5. Het is prudent om Rascisme niet te verbloemen door valse onderscheiden te maken , er word hier geclaimed dat “schaamteculturen ” veel “tuig ” leveren , en dan doelt men duidelijk niet op SGP’s en dergelijken

Reacties zijn gesloten.