Fakenieuwsmedia verpesten graag de maatschappelijke sfeer in ons land

fakenews mediaWe hebben wekenlang het oorverdovende paranoïde gebazuin van de fakenieuwsmedia moeten aanhoren dat “de Russen” zich zouden hebben gemengd in de verkiezingsstrijd van de VS en volgens de fakenieuwsmedia het resultaat van die verkiezingen zouden hebben medebepaald. Trump zou door “de Russen” verkozen zijn.

Alsof de VS een bananenrepubliek zouden zijn waar iedereen mag prutten naar gelang zijn zin. Fakenews-media houden blijkbaar van dergelijke bezopen borrelpraat.
VS verdienen zeker meer respect vanuit de kant van onze fakenewsmedia.

Larry Johnson, voormalig medewerker van de CIa en het ministerie van buitenlandse zaken, zegt dat degenen die populistische aantijgingen uit de mouw gooien duidelijk moeten aangeven waar het Russisch geld naartoe is gegaan en precies welke mechanismen er voor zijn gebruikt. Dan pas is het geen fakenieuws en zou het tevens onder de normale jurisdictie vallen waar onderzoeken ingesteld mogen worden binnen de rechtstaat van de VS en dus niet zoals tot nu toe gewoon onder het populistisch geruis van fakenewsmedia van alles blijven roepen.

De realiteit is natuurlijk nog kleurrijker – uit het Kremlin hadden ze reeds tijdens deze populistische hype tegen Trump doorgegeven dat ze eigenlijk financieel het team Clinton hadden gesteund. Hier werd geen aandacht aan geschonken, tenminste in onze fakenieuws media niet.

Na Wikileaks komen nu andere media met onthullingen dat de Russen werkelijk geld voor geleverde diensten zouden hebben betaald aan de Clinton campagne-leidersgroep Podesta en dus niet aan Trump.

Hoewel het hilarisch blijft, is het tevens zeker kwalijk te noemen dat de fakenieuwsmedia in ons land nog steeds elke dag proberen de burger op het verkeerde been te zetten met nepnieuws dat enkel bedoeld is om de onderbuikgevoelens te doen versterken.

Dit verschijnsel heeft mede ook de ultrarechtse PVV/Wilders groep met diens aanhang door de jaren zo groot gemaakt en blijft steeds de xenofobie binnen bepaalde etnische groepen versterken.

Laat ik maar dan met de leus die bij Rutte goed zou passen gaan afsluiten:
“VVD levert de Premier, Wilders levert de sfeer en het beleid!”