Extrageheim topoverleg tussen de vingerlikkers

Wie is nou de echte premier?

Mark Rutte, Maxim Verhagen en Geert Wilders komen vandaag bijeen voor overleg op het Ministerie van Economische Zaken. Daar zullen ze onder meer de politieke situatie die  is ontstaan na alle ophef van vorige week over de PVV-Kamerleden Lucassen, Sharpe en Hernandez bespreken. Vrijdag lekten er ook nog eens notities uit van de PVV-fractieleden Bosma en Brinkman. Rutte kon vorige week nog wegkomen met een uitleg dat alles een interne zaak van de PVV is, maar nu is er blijkbaar een grens bereikt aan wat hij oogluikend toe kan laten.

7 gedachten over “Extrageheim topoverleg tussen de vingerlikkers”

 1. …. en koste wat kost voorkomen dat deze uiterst-rechtse regering gaat vallen.

  Bereid je op virusaanvallen, geblokkeerde computers, slecht werkende software enz. enz.

 2. Uitleg van de foto:

  “Vandaag wil ik dat je precies dit vinger aflikt en ik zeg daarbij zeker niet in welke gat is hij net geweest!”

 3. @Nexus, met de huidige stand van de technologie kom je er niet met virusaanvallen of geblokkeerde computers. Duizenden mensen kunnen alles in een fractie van een seconde op hun harde schijven downloaden. Die uitlekte documenten van Bosma en Brinkman zijn voor iedereen toegankelijk geworden. En die toegankelijkheid wordt alleen maar groter.

  Rutte cs. zullen dit kabinet moeten uitzitten. Hier hebben ze voor gekozen, dus deze beker drinken ze helemaal leeg.
  Hoorde Uri Rosenthal vanochtend op de radio zeggen dat hij bezig is uit te zoeken hoe Nederland toch een missie richting Afghanistan kan sturen. ”In het vat gieten”, noemde hij dat. Is onder de huidige omstandigheden geen meerderheid voor, maar de PVV staat zwak door het interne gelazer, en gaat vermoedelijk om. Tot dus ver heeft men nog niet een keer de rug recht gehouden.
  Dat soort zaken, die moeten nu met voorrang worden afgehandeld.

 4. Tja, hebben ze zelf voor gekozen. Betreur ik het ten zeerste dat we onze jongens en meiden slaafs moeten gestuurd worden daar waar ze gevaar voor hun leven lopen om financiële interessen te bewaren.

 5. @ 4 ”In het vat gieten”, noemde hij dat. Is onder de huidige omstandigheden geen meerderheid voor, maar de PVV staat zwak door het interne gelazer, en gaat vermoedelijk om.<
  Waarschijnlijk gaat het zo: `Als jullie als PPV achter de missie gaan staan, gaan wij ophouden met zeuren en moeilijk doen over jullie criminele kamerleden.

Reacties zijn gesloten.